TAMAN KAD SMO MISLILI DA SMO SVE VIDELI! Osvanuo HIT oglas, vlasnik prodaje stara kola po PAPRENOJ CENI samo zbog Uraganki

Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić, koje su bile članice popularne grupe „Hurricane“ i dalje haraju estradnom scenom, iako su se razdvojile i započele solo karijere.

Koliko su popularne govori i oglas koji je osvanuo na jednoj stranici za prodaju automobila.

Vlasnik je, naime, oglasio prodaju svog automobila marke „Fiat Punto 2“ koji je 2002. godište po ceni od 5.000 evra. Kako je dobio niz kritika i komentara kako je to za taj tip, ali i godište auta cena previsoka, vlasnik je obrazložio cenu.

– Što se tiče cene, cena je takva jer ovaj automobil ima veliku sentimentalnu vrednost jer su se u ovom automobilu vozile članice grupe „Hurricane“ prilikom kvara njihovog kombija kod Bubanj potok pijace. Automobil miriše na njih – napisao je vlasnik i dodao:

– Automobil je kao nov, jedini minus ovog automobila je minus klema na akumulatoru. Hvala – stoji ispod slike kola, prenosi Kurir.

Podsetimo, tokom njihove muzičke saradnje mnogi su brujali o zapetljanim odnosima unutar grupe, a poslednje njihovo medijsko pojavljivanje privuklo je veliku pažnju jer su Sanja i Ksenija sve vreme bile zajedno, dok se Ivana odvojila na stranu, kao po običaju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare