MARIJA SE KONAČNO OGLASILA O SNEŽANINOJ AFERI MITO Dve nedelje je ćutala: „Kamere pokrivaju sve, na sudu će se pričati“

Učesnik „Zvezda Granda“ iz Podgorice, Dušan Vukadinović, nije se plasirao u dalji tok šou-programa, a njegova majka Nata Vukadinović iznela je niz optužbi na račun pevačice Snežana Đurišić, koja je vrlo brzo potom najavila tužbu.

Svi članovi žirija odmah su se oglasili ovim povodom i oštro demantovali optužbe, na čelu sa kreativnim direktorom „Grand“ produkcije Sašom Popovićem, dok je mnoge iznenadilo što Marija Šerifović sve vreme ćuti.

Iz Marijinog tima su se prošle nedelje oglasili i istakli da se Šerifovićeva svakako nije pronašla u gorepomenutim tvrdnjama.

– Nemamo šta da se oglašavamo zato što je Popović dao svoju izjavu i to je više pitanje čelnika „Grand“ produkcije, a ne za nju kao člana stručnog žirija. Apsolutno se nije pronašla prozvano u nekim komentarima, svako ima svoje ratove i borbe, zato nije ništa komentarisala i neće se oglašavati po tom pitanju – rekao je tad pi-ar Marije Šerifović, prenosio je „24sedam“.

Marija se sada prvi put oglasila na ovu temu.

– U prethodnih sedam dana traje cirkus po medijima, ja se namerno nisam oglašavala čak i ona jedna moja izjava koja se dogodila nija bila zvanična. Ne osećam nikakvu potrebu da se na takav način oglašavam i komentarišem. Želela sam sama da se obratim na tu temu. Sedim u žiriju ZG punih sedam godina, u prve tri godine je bilo klasično žiriranje bez mentora. U prethodne četiri godine svi znamo da je brdo kandidata završilo kod mene. Da sumiramo važnu stvar, svi kandidati koji su kod mene ja im u startu kažem važnu stvar kako funkcioniše mentorstvo. Neko se viđa manje, neko više sve zavisi od obaveza. Mi nemamo propisane sate, vreme, niti način na koji ćemo bilo koga mentorisati. Nigde ne postoji kao u Srbiji da osoba koja želi da se takmiči na tacni dobije mentora koji je u tom trenutku najpopularniji, najbolji. Ima slobodu da šalje poruke, ćaska, da se druži, to nigde u svetu nije normalno – kazala je Marija prvo, prenosi Blic.

– Što se ove situacije tiče, ja se ne sećam al smatram da nisam dala svoj glas tom kandidatu i to je početak i kraj svega. Pročitala sam poruku koju je pisao Snežani gde je rekao da je genije za Milija i mene, a ovo što je stavljeno na leđa Snežani Đurišić mislim da je fuj, da je bljak, mislim da je odvratno i da sve osobe koje su u tome učestvovale, a ima ih dosta, da zaista hitno počnu da neguju svoje mentalno zdravlje. Da je žena od koliko godina klekla na pod i da nekome traži pare, pare, pare to je užas. Svaki kvadratni metar studija je kamerama pokriven, ta stvar ne postoji niti se dogodila, komunikacija jeste. O tome će se svakako pričati na sudu – zaključila je nekadašnja pobednica „Evrovizije“ na svom Jutjub kanalu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare