DUGO SI I IZDRŽALA! Indi žestoko prozivaju na društvenim mrežama nakon vesti o razvodu, pevačica otkrila da je vezu započela u julu, udala se u oktobru, a razvela u decembru!

Pevačica Indira Aradinović Indi prošle godine sve je obradovala vestima da se udaje, ali je sada izazvala pravi šok informacijom da se razvodi. Indi je taksativno nabrojala kako ju je, sada već, bivši suprug izdao, a onda su usledili komentari.

Aradinovićeva je sinoć objavila da se razvela, a dodatni šok izazvale su fotografije nje i njenog mladoženje koj je precrtala: 

– 1.mart, od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika, samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07.). Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.)- napisala je Indi,m a komentari su se samo nizali.

Njeni pratioci nisu bili tako blagonakloni prema informaciji koju je objavila, pa su počeli da se šale na njen račun: „A dobro, dugo si izdržala“, „Kad se pre razvede?“, „Pošalji Editu da ga nokautira“, „Samo se blamirate, brak i razvod je intima za dvoje“, pisali su joj u komentarima.  

Podsetimo, Indi je prošle godine bila presrećna kada je objavila da se udaje, a tada je priznala i da se njen dragi jednom već ženio, ali da je razveden: 

– Stajem na ludi kamen, samo ako mi nešto ne upropastite! Ekskluzivno, ove godine stajem na ludi kamen! On ne živi u Srbiji, živi u jednoj jako lepoj zemlji, prelepa Danska. Transparentna sam, ne krijem. Bio je oženjen, više nije, sve je regulisano – otkrila je Indi u emisiji „Premijera Vikend-specijal“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare