DOK JEDAN ŽELI DA UĐE U RIJALITI, DRUGI JE USPEŠAN BIZNISMEN!

Otakako je bivša partnerka Zvezdana Slavnića Ana Ćurčić ušla u rijaliti „Zadrugu“ Dragan Aca Bulić je bio glavna tema u medijima. Dok se nekadašnji žestok momak svim silama bori da uđe u Pinkov rijaliti program njegov brat po ocu Đorđe Bulić je žestok protivnik ovakvih formata.

O tome je nedavno govorio u medijima, a prema pisanju medija, mlađi naslednik Jusufa Juse Bulića je uspešan biznismen, prvi čovek fudbalskog kluba „Železnik“, vlasnik ugostiteljskog objekta koji privatni život čuva samo za sebe.

– Đorđe je ozbiljna priča. Njega ne zanimaju šou programi već isključivo sport, humanitarni rad, porodica i privatni biznis kojem je maksimalno posvećen.Teško da ćete njega da vidite u društvu strarleta, ali zato ćete ga videti sa našim sportistima i uticajnim ljudima. Prošle godine je organizovao humanitarni turnir na svom stadionu koji je bio posvećen njegovom pokojnom ocu, čuvenom Jusi, a sva sredstav od turnira otišla su za lečenje bolesnog deteta – kaže Bulićev blizak prijatelj dok Đorđe ipak nije želeo da priča mnogo na ovu temu.

– Hvala na pozivu, javno bih samo da govorim o sportu i planovima za fudbalski klub „Železnik“, nadam se da me razumete – bilo je sve što je želeo da kaže, piše Kurir.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare