ZVEZDE SPREMALE MEGA SPEKTAKL, PA POSTALE DRUGARICE? Lepa Brena zvala Senidu na sarmu, a njeni sinovi JEDVA ČEKAJU da je upoznaju!

2. juna na Kalemegdanu nastupiće dve pevačke zvezde koje su dva različita kosmosa: Trep kraljica, Senida i legenda folk muzike, Lepa Brena. Takoreći, spoj nespojivog. 

Tim povodom dve pevačice su progovorile o zajedničkom nastupu kome se obe neizmerno radiju. 

– Organizatori su to nazavali Sound clash (sudar zvukova)  Pokušali su da spoje nespojivo. Senida koja je kraljica trep muzike i ja koja sam u šou biznisu 42 godine i pevam pop, etno pop, folk muziku napravile smo jedan veoma specifičan program – rekla je Brena.

Na nastupu će Senida pevati Brenine pesme, a Brena Senidine.

– Ja jedva čekam. Nisam još probala. Već znam koje ću Brenine pesme da pevam i jedva čekam da vidim kako će to da izgleda – kaže Senida.

Brena je rekla da će se za nastup ozbiljno pripremiti.

– Ja ću dati svoj maksimum zato što će njene pesme u mojoj interpretaciji biti izvedene na neki potpuno drugi način. 

Na pitanje da li među pevačicama postoji rivalstvo obe su odgovorile da ga nema.

– To ne može da bude rivalstvo jer bih ja učinila sve da njoj pomognem u vezi svega što bude trebalo, a nadam se da će i ona meni pomoći u nekom pevačkom smilsu. Dobro je za mene da naučim nešto novo – rekla je Brena.

A pao je i dogovor oko zajedničkog ručka. Senida će biti gosto u domu Živojinovića i uživati u ukusima njihove vrhunske same. 

– Već smo se dogovorili da ćemo spremiti zajednički ručak. Biće to sarma u kući Živojinovića. Mislim da će se moji sinovi obradovati i gledaćemo da Senidu malo ugojimo – rekla je Brena, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare