EKSKLUZIVNO! MEDVEDEV OSTAO U ČUDU KADA JE VIDEO IZVEŠTAČA KURIRA: Nije mogao da poveruje i odmah je ISPALIO ovo pitanje

Razgovori s Danilom uvek su izuzetno zanimljivi. Tako je bilo i sada. Mesto intervjua bio je Dubai, gde velikan teniskog sporta učestvuju na prestižnom turniru.

Ruski as je bio sjajno raspoložen, stoga ne čudi njegova šala kada nas je ugledao u pres-sali:

– Zar ćeš ti to da zakasniš na Novakov meč? – upitao je Medvedev izveštača Kurira pre početka razgovora.

Uz obostran širok osmeh, počela je priča. A tema Danilova omiljena – raspali po lopticama. Ne reketom, već rečima. Razlog za kritiku popularnog Medveda upravo na račun loptica. Dakle, da li se igrači tu nešto pitaju za vrstu, izradu, korišćenje loptica…

Odgovor: negativan, uz dodatak.

– Pre svega bi trebalo da znamo kako se prave, evo, ja u tom pogledu ništa ne znam. Možda bih mogao da pitam proizvođače mojih reketa, koji prave i loptice, kako se to radi, ali onda bih najverovatnije završio igrajući na samo dva turnira na kojima se koriste njihove loptice – uz smeh priča Danil, a onda uozbiljuje razgovor:

– Šalu na stranu, zaista ne znam kako se loptice prave, a svakako ne želim da budem jedini koji se javno žali na njih, tako da su one – samo moj problem. Kako retko gubim u poslednje vreme, nemam baš puno prostora za protest. Sa istim lopticama smo igrali i u Australiji i u Dohi, a sada ovde. Ipak, osetio sam kako su naglo „usporile“, i pri 4-2 na njegov servis u prvom i na 3-1 u drugom ni on ni ja nismo mogli da načinimo viner. To igru svakako čini pomalo dosadnom i ne omogućava nam da uradimo bilo šta smisleno ili odvažno kako bismo stekli prednost u razmenama. A onda, kada vam iznesu nove loptice, razlika je kao nebo i zemlja; potrebna su vam dva gema da se naviknete na njih, a onda opet „umru“. To je po meni čudno. Smatram da one nisu dobre za telo igrača, da doprinose povredama, a to svakako jeste važna stvar – poručio je Medvedev za Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare