NEVIĐENA POTERA: Vozač divljao po Zagrebu, bežao policiji, zabio se u ogradu i odbio alkotest! Od novčane kazne mu NEĆE BITI DOBRO 

U nedelju oko 00.50 sati, 45-godišnjak je upravljao ličnim automobilom zagrebačkih registarskih tablica, a kretao se saobraćajnim čvorom Sesvete, autoputa A4 u smeru Zagreba.

Nakon toga, odbio je da se zaustavi policajcima Mobilne jedinice saobraćajne policije Uprave policije usled čega je prednjim delom vozila naleteo na zaštitnu metalnu ogradu autoputa.

Nakon saobraćajne nesreće, bez zaustavljanja nastavio je da se kreće autoputem A4 te trotoarom slavonske avenije u smeru zapada sve do raskrsnice Slavonske avenije i Ulice Kruge.

Tu su policajci uspeli da ga zaustave, a tokom obavljanja kontrole vozač je odbio da se alkotestira, kao i vađenje krvi i urina.

Uz optužni predlog, priveden je na nadležni Opštinski sud u Sesvetama gde mu je presudom izrečena ukupna novčana kazna od 2.390 evra i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 2 meseca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare