SENIDA I LEPA BRENA NAJAVILE SPEKTAKL NA KALEMEGDANU! Brena otkrila kako će izgledati koncert, a evo da li će snimiti DUET

Pevačice Lepa Brena i Senida održaće koncert na Kalemegdanu 2. juna a ovim povodom Brena je ispričala kakav spektakl čeka publiku kao i o zajedničkom duetu sa koleginicom.

– Moja koleginica, kraljica trep muzike Senida i ja smo se dogovorile u saradnji sa kompanijom, da napravimo jedan spektakularan koncert na donjem Kalemegdanu. 2. juna. Imaćete prilike da vidite nešto novo, jedinstveno i nesvakidašnje i što se tiče nas kao izvođača i što se tiče produkcije.

– Biće dve bine nasuprot jedna drugoj, biće spojene sa jednom pasarelom gde ćemo Senida i ja zabavljati i animirati publiku. Napravljen je program, ne bih za sada otkrila sve. Nas dve smo se dogovorile, koji će biti naši tajni aduti. Pevaćemo svoje pesme, pa će ona moje a ja njene. Biće tu nekoliko i zajedničkih pesama, biće nekoliko iznenađenja gde će publika aktivno učestvovati u celoj toj priči. To će biti jedan specifičan saund kleš, dva originalna i autentična umetnika, pesme ćemo izvoditi u drugačijim aranžmanima – kazala je Brena.

Brena je potom otkrila da li postoji mogućnost da u budućnosti snime zajednički duet.

– Ne možemo pričati toliko o tome, ne znam šta bih pevala sa jednom ženom, ljubavnice, drugarice. Pričala sam sa Marijom Šerifović jednom na tu temu, postoje sigurno kompozitori i tekstopisci kao što je bila pokojna Marina, kojoj sam najviše na svetu verovala, čisto sumnjam da može jedan tekstopisac da napiše jedan tekst koji bi pevale dve žene, a da to bude nešto lepo i plemenito. Nikad ne reci nikad, meni i njoj je cilj ako pevamo duet da bude savršeno – ispričala je Brena, prenosi Kurir

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare