RAFALNA PALJBA! ŠOPIĆKA SE OBRAČUNALA SA BOJANOM POSLE IZJAVE DA JE „PEGLAO“! Skandal u programu uživo! (VIDEO)

Ivana Šopić, našla se u centru skandala, kada je aktuelni učesnik Bojan Simić, rekao da je bio intiman sa njom. Bivša zadrugarka i voditeljka, nije želela da daje izjave za medije, te je rešila da se prvom prilikom, u uživo programu obračuna sa njim.

Ivana je uletela u Belu kuću i ustremila se na Simića, kako bi priznao da ne govori istinu i da je sve navedeno apsolutna laž. Iako je pokušao da se opravda, Aleks sa kojom je i pričao o tome, potvrdila je sve i stala u zaštitu Šopićeve.

– Popričaćemo o temi koja nije zadrugarska. Ja kao učesnik sam navikla da se ovde spominjem i nemam ništa protiv toga dok su u pitanju istine. Ostala sam šokirana neistinom jednog zadrugara, ja sam stvarno potrešena. Boki, dobro veče. Šta si rekao Aleksandri juče u rehabilitaciji? – pitala je Ivana.

– Da idemo na ručak – rekao je Bojan.

– Šta? – pitala je Ivana

– Drugarski – dodao je Bojan.

– Da li si pričao da smo u vezi i da si mi kupio auto golf 7? Da li si želeo da me upoznaš, zašto? Znači nisi pričao da si mi platio estetske operacije? – nastavljala je Ivana.

– Ne – negirao je Simić.

– Rekao je da ćemo svi ići na ručak kad izađemo. Rekao je da ćeš sa nama ići ti, šapnuo je – rekla je Aleks.

– Citiram ga „Peglamo se dve godine, a ona neće da ozvaniči vezu“ – dodala je Ivana.

– Nije tako -pravdao se Bojan.

– Rekao je – potvrdila je Aleks.

– Rekao je da ste u vezi dve godine, da si joj kupio Q7 za rođendan, da niko ne zna da ste u vezi i da će ti biti zahvalan što je ušao – ubacila se Ana.

– Meni su bivši zadrugari rekli da si im to pričao – rekla je Ivana.

– Nisam ni sa kim pričao o tome. Nisam lud, znam da postoje kamere i bubice. Rekao sam da idemo na ručak i rekao sam Ani. Nismo se nikad čuli ti i ja, nemam tvoj broj. Ne znam ni gde živiš – pravdao se Bojan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare