ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Radnički ŠOKIRAO Partizan pred večiti derbi! Crno-beli pali na najniže grane

Pred sablasnom atmosferom na praznim tribinama stadiona u Humskoj, fudbaleri Partizana odigrali su utakmicu bez pobednika protiv ekipe Radnički 1923.

Susret 23. kola završen je rezultatom 1:1.

Utakmica koja je trebalo da bude odigrana u nedelju, zbog snežnih padavina i loših uslova je odložena za ponedeljak, koštala je crno-bele dva boda i sada zaostatak za Crvenom zvezdom, pred Večiti derbi koji je zakazan za petak, iznosi 13 bodova.

Nije na sjajan način Partizan otvorio meč. On je počeo prilikom Radničkog i sjajnim udarcem Evandra sa ivice kaznenog prostora. Odlično je reagovao Aleksandar Popović koji je krajnjim naporom sprečio šok i vođstvo gostiju već od drugog minuta.

Uzvratio je Partizan i ubrzo je stigao i do prednosti.

Kvinsi Menig je iskoristio brzinu, ali i lošu reakciju mladog Miličića nakon dodavanja Andreasa Kolorada. Holanđanin je u 12. minutu izašao pred golmana Kragujevčana i bez većih problema je doneo prednost svom timu piše Kurir.

Usledio je nešto mirniji period, sve do 37. minut kada su gosti tražili jedanaesterac. Nakon duela sa Markom Živkovićem, Evandro je završio na travi, posle odluke sudije Tomića da ne pokaže na belu tačku, stigla je potvrda iz VAR sobe da je bio glavni arbitar bio u pravu.

Nastavak je počeo dosta mirnijim tempom, gotovo da nije bilo dešavanja na terenu, sve do same završnice.

Radnički je delovao kao ekipa koja ima kontrolu i posle nekoliko dobrih situacija, došao je do izjednačenja.

Milutin Vidosavljević je u 80. minutu šutirao precizno, a lopta je u samu stativu ušla u gol Aleksandra Popovića koji je na ovom meču nekoliko puta sjajno reagovao.

Samo tri minuta kasnije, Kragujevčani su imali veliku šansu da naprave potpuni preokret, ali Maksimović je iz odlične pozicije u kaznenom prostoru, šutirao slabo i pravo u Popovića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare