DEVOJKA ODSEKLA DEČKU PENIS Odbila je da spava sa njim, a on je zapretio da će objaviti njihove intimne snimke: Osveta je bila BRUTALNA

Besna žena je navodno odsekla penis svom dečku nakon što je zapretio da će objaviti njihove intimne snimke kada je odbila da spava sa njim.

Muškarac sa inicijalima G. O. (28) hitno je prebačen u bolnicu zbog gubitka krvi nakon što ga je njegova devojka A. S. T. (28) napala u hotelu u Sibolgi, Indonezija.

Policija je tvrdila da je muškarac želeo da ima odnose sa svojom partnerkom, ali ona „nije bila raspoložena“ i da ga je odbila tokom incidenta 25. februara.

Svedoci su rekli da se par, koji je bio zajedno više od pola godine, nije čuo da se svađa.

Ali jauci bola čuli su se kada je mušarcu odsečen penis, a on se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi.

Šef policije Sibolge rekao je: „Na osnovu izjave osumnjičene, oni su bili u vezi oko sedam meseci. Dakle, dogovorili su sastanak u hotelu, zatim je muškarac zatražio seks, nakon čega je žena odbila“.

– Кada mu je uskraćen seks, muškarac je zapretio da će širiti snimke njihovih intimnih aktivnosti. Zatim, kada je želeo da se istušira, osumnjičena je izvršila napad. Uzela je nož koji je pripadao muškarcu i odsekla mu penis“, piše Blic.

Recepcioner u hotelu rekao je da nije čuo nikakvu buku iz sobe para dok se incident nije dogodio, piše „“Dejli mejl“.

Naveo je da mu je žena nakon napada prišla tražeći medicinsku pomoć za svog partnera, koji je obilno krvario na licu mesta.

Muškarčeva partnerka je zadržana u policijskom pritvoru, ali nije podignuta optužnica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare