DA SE PRESVUČEM I ZA 15 MINUTA KREĆEM U BRISEL: Snažna poruka predsednika pred put! Pred kamerom u izdanju u kakvom ga ređe viđate 

BEOGRAD – Made by Siniša Mali. Srbija će pobediti!, glasi objava uz video-poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića uoči današnjeg puta u Brisel u kojem ga popodne čeka izuzetno težak dan.

On se obratio na svom zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije.

– Da se presvučem i za 15 minuta krećem u Brisel, obavili smo poslednje pripreme. Hoću da se zahvalim onom delu ljudi u Srbiji koji nije veliki, a koji ima poverenja u svoje rukovodstvo i koji veruje da ćemo uraditi ono što je najbolje za našu zemlju.

Poruka predsednika Srbije pred put u Brisel

Onima koji se unapred spremaju da nas napadaju, zato što smo potpisali nešto, jer ćemo tako da budemo izdajnici, a u stvari nikada nisu bili zabrinuti, i onima drugima koji ukoliko ne potpišemo nešto unapred znaju da smo krivi, hoću da kažem da se ne sekiraju, brinućemo o njima, niti će biti kapitulacije, niti će biti povratka u devedesete. Srbija će ići napred ma koliko teško bilo i uspećemo da se izborimo za to – poručio je predsednik pred put.

U Briselu se popodne održana nova runda dijaloga Beograda i Prištine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare