ANA NIKOLIĆ SE OGLASILA NAKON PRIČA DA IDE NA ODVIKAVANJE! Pevačica otkrila šta će raditi u Austriji 

Pevačica Ana Nikolić stala je na put svim spekulacijama da ide u privatnu kliniku na odvikavanje i otkrila o čemu se zapravo radi.

– To je bilo kada su mi postavili pitanja: „Kako se borim sa hejterima?“. Pa zavisi, ako mi pređu moju crvenu liniju, a jednoj vagi je ući u crveno je baš teško, jer sam mnogo tolerantna, a kad pređeš, umem da budem škorpija. To je mesto gde želim da idem, nije to klinika, to je više kao banja. Ne bih da zvučim kao baba (smeh), a detoks je od cigareta, korone i ostalo… Ovo nije klinika za odvikavanje – rekla je Ana.

Podsetimo, nedavno je kao bomba odjeknula vest da Ana Nikolić ide u privatnu kliniku u Austriju a izvor za „Alo“ otkrio je sve detalje.

– Prijatelji i saradnici su joj predložili da poseti jednu od poznatih privatnih klinika u Austriji gde su boravile mnoge javne ličnosti iz Srbije, a koja se bavi detoksikacijom organizma. Radi se o mestu koje se nalazi u mirnom delu Klagenfurta s pogledom na jezero, a ceo program prilagođen je tako da nakon završenih tretmana i pregleda, osoba koja se podvrgne detoksikaciji organizma bude izuzetno fizički i mentalno spremna za sve životne izazove. Program je baziran na holističkim tretmanima, masažama, limfnim drenažama i konzumacijama prirodnih čajeva koji se specijalno spremaju za ovu kliniku. Ani se izuzetno dopala cela priča, posebno kada su joj prosledili sajt klinike gde je videla kako to sve izgleda.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare