„Sekirom sam razvaljivala vrata da bih je spasila, njega sam GAĐALA NOŽEM“ Kuma Milena do detalja opisala jezivu scenu posle Zvezdanovog prebijanja Ane

Ana Ćurčić oslobodila se straha i u „Zadruzi“ priznala da ju je Zvezdan Slavnić godinama tukao i maltretirao, što „napolju“, van rijalitija, potvrđuje njena kuma Milena Kačavenda.

Milena je gostovala u više emisija gde je pričala detalje iz zajedničkog života Ane i Zvezdana, a jutros se, u „Novom jutru“ na Pinku, prisetila žestokog okršaja sada već bivši supružnika u koji se umešala i ona, kako bi spasila svoju kumu.

– Mene je kuma pozvala i tražila pomoć i tu je kraj. Ja sam neko ko je najgore obračune imala sa Zvezdanom, kao pravi muškarac… Sekirom sam razvaljivala vrata, kako bi je spasila. Ana je ležala plava, modra, iscepana, krvava… Do te mere je došlo da sam uzela nož i gađala ga… Mi žene ponekada dobijemo astronautsku snagu. Kada me je video sa nožem, počeo je da beži… – prisetila se Kačavenda.

– Prokockao je njen stan za jednu noć. Isto je tako plakao i ronio suze krokodilske. Kada smo razgovarali pre rijalitija, tema nije bila Anđela. Ana nikako nije simpatisala Zoricu Marković, sada joj je najbolja drugarica. Ona je izgubila totalno kompas. Ona sve što bi na njega usmerila, usmerava na Anđelu i to je jeziva greška. Što se tiče Anine dece, deca imaju obezbeđenje zbog svega što se dešava – istakla je Kačavenda u emisiji „Magazin In“.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare