PS: Puna podrška Vučiću pred sutrašnji sastanak 

POKRET socijalista daje punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pred sutrašnje sastanke u Briselu, saopštili su oni.

– Svom snagom smo uz predsednika Srbije, i predsednika svih Srba Aleksandra Vučića, duboko uvereni da će Vučić sačuvati naše nacionalne interese, vodeći računa o položaju Srba. 

Aleksandar Vučić je čovek koji je vratio kosovski problem u fokus međunarodne javnosti i za pregovarački sto dok su mnoge zemlje zahvaljujući snagom argumenata Aleksandra Vučića povukle priznanje takozvanog Kosova.   

Drugi pišu

Lažne patriote i dosovski pučisti koji su oslobodili oko dve hiljade šiptarskih terorista, među njima i Kurtija i braću Mazreku, nemaju ni najmanje prava da komentarišu i osporavaju borbu Aleksandra Vučića.

Aleksandar Vučić nikada neće dozvoliti novi martovski pogrom baš kao što jeste žuti ološ, a Kurti vrlo dobro zna da preko puta njega neće sedeti Tadići, Jeremići i drugi raznorazni Ponoši koji su davali i ono što se od njih ne traži. 

Preko puta Kurtija sutra će sedeti državnik Aleksandar Vučić i boriće se za svoju državu, te nije ni čudo što je Kurti toliko nervozan, odnosno neuračunljiv – poručili su u Pokretu socijalista. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare