„PREPOZNAJEM ŠTOKHOLMSKI SINDROM“ Aca Bulić o Ani Ćurčić, njihovoj tinejdžerskoj ljubavi i gubitku zajedničkog deteta 

Aca Bulić, bivši dečko Ane Ćurčić ispričao je na koji način gleda na Anino učešće u „Zadruzi“ i dotakao se njihove tinejdžerske ljubavi koja je ostavila veliki trag na njega.

– Moje detinjstvo obeležila je veza sa Anom. Zajedno smo rasli i odrastali, moje uspomene i veza sa njom je bezgranični – započeo je Aca priču.

Aca Bulić
foto: Printscreen Premijera – Vikend specijal

– Da li je to Ana koju poznajete?

– Nije to Ana koju poznajem, prepoznajem neki Štokholmski sindrom, gde se žrtva vezuje za predatora. Nije ovo Ana koju poznajem, ona ima niz kvaliteta – rekao je Bulić.

Da li ste mogli da primetite kako je živela, da li Vam se žalila?

– Najžalije mi je što sada to saznajem, da sam znao ništa ovako ne bi bilo – istakao je on.

Aca Bulić
foto: Printscreen Premijera – Vikend specijal

Aca je potom progovorio o tragediji koja mu je obeležila čitav život.

– Ta tragedija je obeležila deo moj života. 93. godina otkobar mesec, Ana i ja smo trebali da se venčamo. Ja ću ispričati jedan detalj, od moje bake drugarica je gledala u šolju i rekla mi je „ja ovde ne vidim ni svadbu ni dete“. Posle dva dana dešava se scena da kada se Ana porodila, u startu su svi slavili ja sam bio prazan. Intuicija mi je govorila da nešto nije u redu, posle kreće borba za Anin i detetov život, 10 dana pakla. Moj neki komentar sa ovog aspekta, tada sam bio najmoćniji u životu. I pored svega toga osećao sam se bespomoćno, nisam mogao da spasim ni Anu ni dete. Ona je deo mene, do god sam ja živ ona ne treba da razmišlja ni o čemu – kazao je Aca.

Aca Bulić
foto: Printscreen Premijera – Vikend specijal

Aca je potom istakao da li se čuo sa Anom pre njenog ulaska u rijaliti.

– Ja sam Anu istetovirao sa 13 godina. To je jedina tetovaža koju imam, i dan danas je nosim. Čuli smo se pre njenog ulaska u „Zadrugu“. Ja sam joj dao podršku, razgovarali smo na sve neke teme. Nije me poslušala – zaključio je Aca u emisiji „Premijera – Vikend – Specijal“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare