NASTUP KOJI SE ČEKAO SA NESTRPLJENJEM: Evo šta je Snežana Đurišić zaista rekla Dušanu Vukadinoviću koji ju je optužio za MITO! 

Svi su čekali nastup Dušana Vukadinovića u „Zvezdama Granda, koji je optužio Snežanu Đurišić da navodno uzima mito, a ove subote konačno je prikazan duel iz drugog kruga u kom se našao sa Natašom Radivojević iz Milijevog tima.

Njihov duel izazvao je brojne komentare članova žirija i do poslednjeg trenutka situacija je bila neizvesna, a konačni rezultat bio je 5:4 u korist Snežaninog kandidata.

– Trebalo je da dobije šest glasova. E Dušane oštećen si, ali nema veze – dobacila je odmah Snežana na račun svog kandidata.

Međutim, takvog stava nije bila Marija Šerifovićkoja je istakla da smatra da je njegov nastup bio pun grešaka.

– Dušan je pevao za pet glasova i neću reći da su ga greške koje je pravio koštale mog glasa, to je činjenično stanje, ali smatram da zbog tih grešaka nisi trebalo da prođe direktno dalje- objasnila je Mara, a na pitanje Saše Popovića koje su greške u pitanju detaljno je objasnila:

Zvezde Granda
FOTO: PRINTSCREEN

– Bilo ih je previše. U drugoj pesmi ukrasi mu nisu izlazili, menjao je melodiju, u nekim trenucima je bio nizak. U prvoj numeri nizak često, je l’ dovoljno da nema šest glasova?

Saša Popović se usaglasio sa Marijinim komentarom budući da je i on, kao vrsni poznavalac muzike i najveći estradni mag takođe čuo te greške.

Saša Popović
FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

S obzirom da je Mara u poslednjem trenutku dala glas dami iz Milijevog tima, tu zaslugu pripisala je njenom izvođenju Karleušine pesme za koju je tvrdila da je odlično „skinula“.

U svom stilu, kroz šalu, i Bosanac je dao svoje mišljenje te u jednom trenutku izimitirao glas Jelene Karleuše.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare