KAKO JE BRANKA SOVRLIĆ DEVEDESETIH NAPRAVILA REVOLUCIJU: Muž je želeo da se vidi sve, prva sam dizala suknju! 

Folk pevačica Branka Sovrlić tvrdi da je prva na estradi koja je zadigla suknju u spotu, po uzoru na holivudsku divu Merilin Monro i njenu kultnu scenu iz filma „Sedam godina vernosti“, u kojoj joj lepša haljina usled vetra nastalog od voza u metrou.

Naime, folkerka otkriva kako ju je davne 1993. njen suprug Sadik Pašić lično nagovorio da pokaže noge kao lepotica iz Holivuda koja je bila jedan od najvećih seks-simbola 20.

– U spotu za megahit „A tebe nema“ moj muž je insistirao da budem kao Merilinka. Suknjica je letela. Moj suprug je hteo da se sve vidi. Taj spot je bio revolucija. Pre toga su pevačice u spotovima šetale po parku i imale dva, tri kadra, a ja sam imala, verovali ili ne, 28 – odala je Branka veliku tajnu iz prošlosti, te naglasila da je njen životni partner učestvovao u ekranizaciji pesme, po kojoj je ona devedesetih godina bila prepoznatljiva, tako što joj je izrežirao ceo spot.

Branka Sovrlić
FOTO: PRINTSCREEN

Sovrlićka se dalje osvrće na današnje stanje na estradni, pa ističe da je ljuta na koleginice koje, kako kaže, ne poštuju publiku i na scenu izlaze onako kako su pre toga šetale na ulici.

– Neke pevačice su uvele užasan trend da izađu na scenu u krpicama koje su nosile po kući ili po gradu. Posebno mi je ružno kad vidim da pevaju odevene u kapute. Ima koleginica koje, kako su se šetale po ulici, tako izađu na scenu. Ja im to ne bih dozvolila – rekla je Branka nedavno u jednoj emisiji, te naglasila da je ona uvek imala više kombinacija za jedno pojavljivanje i veoma vodila računa da se na istom mestu ne pojavi u nečemu u čemu je već bila.

– Nekada smo na RTS donosili po dve kombinacije, pa nam kostimograf kaže šta je bolje i primereno, a ne da izađeš u kaputu na sceni. Imaju neke pevačice koje su izlazile na scenu u kaputu. To ne ide tako! Ja sam imala svaki dan neki nastup. Morala sam da zapisujem gde sam šta obukla da ne bih ponavljala garderobu – zaključila je pevačica.

Branka Sovrlić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Versaće nosim još od posela!

Pevačica koja je i danas lepo stilizovana kaže da je pre mnogih nosila skupe krpice, kada pojedini još nisu ni čuli za poznate svetske brendove.

– Još davne 1995, na čuvenom poselu, nosila sam komplet versaće. Toliko se zarađivalo da sam mogla sebi to da priuštim. Imali smo kod nas toliko posla da nismo morali da idemo u inostranstvo da radimo – priseća se Sovrlićka, pa se vraća na priču kako je za markiranu garderobu znala pre mnogih:

Branka Sovrlić

– „Versaće“ je imao stvari za scenu. Mi smo se nekada scenski bolje oblačili nego ovi danas. Posle je došlo neko vreme kada su se pevači oblačili apa-drapa za scenu!

Skida se u bikini i u sedmoj deceniji

Prošlog leta folkerka je raspametila korisnike društvenih mreža kada je pokazala kako je seksi i u sedmoj deceniji. Ona se pohvalila koliko je uživala na Majorki, gde je bila na odmoru, a njene fotografije u bikiniju mnogi su u komentarima pohvalili.

Branka Sovrlić

Suprug i ja smo milioneri!

Branka i njen suprug Sadik žive kao milioneri, poseduju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran na Baščaršiji. Pored toga, ona je i dalje muzički aktivna i privređuje svojim nastupima.

– Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri – poručila je jednom prilikom pevačica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare