ODMOTAVA SE KLUPKO ZLOČINA U HONG-KONGU: Jezivo ubistvo organizovao svekar BIVŠI POLICAJAC, postojao spor oko 120 MILIONA EVRA 

Prva hapšenja izvršena su u Hong Kongu u slučaju bizarnog ubistva influenserke i manekenke Ebi Čoi (28).

Policajci sumnjaju da je devojčin bivši svekar režirao jezivo ubistvo nakon što su delovi njenog tela pronađeni u frižideru u iznajmljenoj kući. Ebi (28) je bila manekenka u usponu, a policiju je dočekalo jezivo otkriće u selu Lung Mei, koje je udaljeno pola sata od centra Hong Konga, prenosi The Sun.

Nakon što su u petak popodne provalili u kuću koju je iznajmio Ebin bivši svekar, policajci su u frižideru pronašli dve noge, ličnu kartu na ime Ebi Čoi i kreditne kartice, dok glavu, trup i ruke nisu pronašli. Policija je uhapsila Ebinog bivšeg muža, njegove roditelje i brata.

Izvor je za South China Morning Post rekao da je njen bivši muž priveden na obali u zalivu Tung Čungu, zbog čega sumnjaju da je čekao gliser za bekstvo. On takođe veruje da je mozak cele operacije bio Ebin bivši svekar, policajac, pošto je policija opisala ubistvo kao dobro isplanirano i smišljeno.

Policijski nadzornik Alan Čung rekao je da vlasti veruju da je žrtva imala finansijske sporove sa porodicom njenog bivšeg muža u ukupnom iznosu od oko 120 miliona evra. U kući koju je iznajmio njen bivši svekar pronađeni su alati za raskomadanje leša, među kojima su mašine za mlevenje mesa, motorne testere, kabanice, rukavice i maske.

Manekenka, koja se nedavno pojavila na naslovnoj strani modnog magazina L’Officiel Monako, poslednji put je viđena živa u utorak. Policijska potraga za Ebi počela je u četvrtak, a vest o njenom ubistvu dočekana je sa užasom u Hong Kongu.

Prošle nedelje je podelila naslovnu fotografiju sa svojih 90.000 pratilaca na svom Instagram profilu i napisala:

– Od Hong Konga do naslovnice L’Official Monaka. Moje putovanje ikonom stila se nastavlja. Zahvalan sam na ovom priznanju i kontinuiranoj podršci na tom putu.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare