BEBICA SE OGLASIO NAKON BEGA IZ ZADRUGE! I dalje veruje u njegovu i MILJANINU LJUBAV! Evo šta joj je poručio! ON NE ODUSTAJE!

Nenad Macanović Bebica diskvalifikovan je iz „Zadruge 6“ zbog čega će morati da plati kaznu od 50.000 evra. On je svoj beg najavljivao, ali mu niko u beloj kući nije verovao, pa su zadrugari ostali zatečeni kada je stiglo pismo Velikog šefa koji ih je obavestio o Bebicinom samoinicijativnom napuštanju rijalitija.

On se sada oglasio prvi put nakon povratka u spoljni svet. Na Instagramu je uputio reči podrške Miljani Kulić iz kojih se može zaključiti da će je čekati i da će njihovoj ljubavi dati po ko zna koju šansu. Ali, i ona je tokom emisije „Gledanje snimaka“ poručila da ga voli najviše na svetu i da ide u Niš kod njenog oca i bude s njim.

– Samo jako živote moj, volim te najviše – napisao je Nenad Macanović na storiju.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji navodno objašnjava njegov beg iz rijalitija. Na snimku se čuje kako Miljana govori obezbeđenju da je Siniši loše i da puste nju i Bebicu da izađu, a čuje se kako kaže i da je Marija napustila imanje.

– Otac mi je loše, mama je otišla u Niš, pustite nas da izađemo – molila je Miljana, a Nenad je nakon toga napustio imanje, piše Kurir.

Fanovi „Zadruge“ navode da je navodno ovo pravi razlog Bebicinog napuštanja imanja, jer je poznato kakav odnos ima sa Marijom i Sinišom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare