MAJKU HTEO DA UBIJE ČEKIĆEM, KRVI BILO NA SVE STRANE: Evo kako se nasilnik iz Smedereva branio na saslušanju

Osumnjičeni D. N. (51) iz okoline Smedereva koji je juče uhapšen zbog sumnje da je pokušao čekićem da ubije majku D. N. (76) saslušan je večeras u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

– Osumnjičeni je iskoristio svoje zakonsko pravo da se brani ćutanjem u ovom delu postupka. Nakon saslušanja tužilaštvo je podnelo predlog nadležnom sudu u Smederevu da se D. N. odredi pritvor do 30 dana i to po tri osnove, kako ne bi uticao na svedoke, zbog opasnosti da ne počini krivično delo u kratko vremenskom periodu i zbog uznemiravanja javnosti – kaže sagovornik.

Podsetimo, D. N. je kako smo ranije pisali, došao u porodičnu kuću u selo kod Smedereva navodno pijan, i nakon žustre rasprave sa majkom uzeo čekić i udario je u slepoočnicu.

– Nesrećna žena je pala kao pokošena i krv je počela da lije na sve strane. Kolima Hitne pomoći prevezena je u bolnicu gde joj se lekari i dalje bore za život, dok je osumnjičeni uhapšen – podseća izvor i dodaje da su sin i majka živeli sami i da su imali konstantno probleme.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare