U BUSU NISAM USTUPILA MESTO STARIJOJ GOSPOĐI, PA ME ISPLJUVALA PRED SVIMA: Svi putnici gledali u devojku, a imala JAK razlog za to

U autobusu na liniji 77 u Beogradu odigrala se drama nakon što jedna devojka nije ustala i ustupila mestostarijoj gospođi koja je zbog toga ispljuvala.

 Nedavno sam imala operaciju, rana na stomaku me još uvek boli. U autobusu sam gledala da sednem jer sam se vozila do poslednje stanice. Jeste bila gužva i bilo je dosta starijih ljudi, ali ja nisam imala snage da stojim – priča nam studentkinja K. A. i dodaje:

– Na jednoj stanici na Zvezdari ulazi starija gospođa i staje baš pored mene.Nije prošlo mi minut na sav glas počinje da me proziva kako sam nevaspitana i ne želim da ustanem i da joj ustupim mesto. Priča sve vreme, pa i viče, a svi putnici gledaju u mene. Ja sedim, slušam nju, gledam kako mi pljuje nad glavom i kreću mi suze. Rana boli, ubija, naročito na promenu vremena kao što je ovo.

Devojka kaže i da te prozivke nije mogla da izdrži pa je ustala.

Ima i ovoga

– Viđala sam i starije građane koji ne žele da im mladi ustaju da bi oni seli. Čak se neki i uvrede zbog toga – kaže ova mlada devojka.


– Sedela sam dve stanice nakon što je ona ušla i ustala. Ona je odmah sela i nastavila da proziva i mene i svu nevaspitanu omladinu. Kad sam ustala rana me presekla još više pa sam se sve vreme držala za stomak zbog bolova.Eto, bar sam ispoštovala starije i ustupila mesto, a to da li je nama mladima loše možda u tom trenutku pa sedimo to nikome ništa, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare