„ŽENA NE MOŽEŠ DA POSTANEŠ PREKO NOĆI“ Mika i Giba promenili pol, a sve isplanirali pre ulaska u Zadrugu! Evo šta su pričali

Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Planekod Prokuplja, nekadašnji učesnici „Velikog brata“ i „Zadruge“, promenili su pol i sada su Ivana i Ana Nikolić.

Dok su bili pred kamerama rijalitija, pričali o promeni pola. Oni su tada otkrili da im je glavni cilj uslaska u „Zadrugu“ bio novac kako bi nakon završetka rijalitija mogli da pronađu najboljeg doktora i ostvare ono što su zamislili.

– Žena ne možeš da postaneš preko noći. Prve korake ćemo preduzeti posle rijalitija – izjavili su Mika i Giba tada, a onda su se osvrnuli i na razlog ulaska.

Mika Vasić
FOTO: PRINTSCEEN

– Koliko sam ja u toku u Beogradu su najbolji doktori, ali raspitaćemo se kad se završi rijaliti. Zvaćemo se Gibana i Mikana, svakako, kada promenimo pol. Moramo samo da uštekamo pare – rekao je Mika tom prilikom.

Podsetimo, Ivana je čak stala i pred matičara sa svojim izabranikom iz Nemačke, a oboje su bili obučeni kao žene, preneo je Kurir.

Inače, njih dvojica su se i ranije oblačili u žensku garderobu, šminkali se i stavljali perike. Rada Vasić, majka blizanca otvoreno je govorila o njihovoj seksualnoj orijentaciji.

– Ja kao majka… Kad sam mogla da ih čuvam od kilo mesa, samo da su mi živi i zdravi! Ja sam to rodila, to su moja deca, ja ne mogu njih da krivim. Ja više krivim mene. Kažem: „O, Bože, da li sam nešto zgrešila?“ Svi kažu, ja se baš u to ne razumem, eto čujem od nekoga „vidi ovaj je ko žensko, gej!“ Ja ne znam stvarno šta je to gej, šta je to fejk, ne znam, ne razumem, života mi! – pričala je Rada tada.

– Ja sam moju decu vodila kod doktora, kao majka i oni su po krvi i mokraći rekli da imaju više ženskih hormona. Oni kad se ovako oblače vidi se da više liče na žensku nego na mušku osobu. Oni su rođeni takvi… Ja ne mogu ništa tu da odlučim, to je njihovo. Ja sam ovako rekla – ako imaju više ženskih hormona nego što treba da dobiju neku terapiju da se to povrati, da budu ono što jesu, ili muško ili žensko. Pa, sad, šta je Bog dao ja to moram da trpim jer su to moja deca. Ali, Ognjene, nije mi svejedno… Ja sam majka, to mene boli… – rekla je Rada i zaplakala.

– Bože moj, ja bolje da vidim moju decu takvu kakvi su, nego ne daj Bože da ih ja guram u kolicima. Kako je toj majki koja gura svoje dete i gleda ga nesposobnog? – istakla je ona, prenosi Blic.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare