ANĐELA RASKINULA SA ZVEZDANOM! Javno ga ŠUTNULA, nastao HAOS, Ana je NAPALA: Umri, ja sam umirala zbog tebe! (VIDEO) 

Za crnim stolom je ponovo nastao haos zbog ljubavnog trougla – Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić. Anđela je ustala i u suzama rekla da raskida sa Zvezdanom, jer misli da je ne voli, na šta je Ana skočila i napala je.

– Ja Zvezdana ne bih prevarila nikada ovde, a kamoli da ga povredim, uvredim. On mene nikada nije voleo i to je sada dokazao – rekla je Ana, pričajući o situaciji kada su mu i ljubavnica i ona skidale temperaturu.

– Ja sam tražio pomoć osobe koja zna sve. Ana zna sve o meni, i prirodno je sve to da uradi, i da nije došla da uradi, ne bih se naljutio – govorio je Zvezdan.

– Ja mislim da on uopšte nije zaljubljen u mene, zavozao si se sa mnom, ali nema tu emocija. On je sa mnom samo zato što zna šta sam ja sve uradila zbog njega, ja to osećam – rekla je Anđela kroz suze i nastavila:

– Ja ima ženski osećaj i tu intuiciju. Mislim da mu je sada do avantura i prolaznih veza. Ja misilim da on ne voli Anu kao ženu, ja verujem da to nije tako. On mene ljubi, a meni je u glavi kako se on ljubi sa drugim devojkama.

– Čovek je loše, danas je pao u nesvest, ona ustaje i za crnim stolom plače kao kiša i govori ovo. Čemu ova teatralnost, čemu ove suze, to nije realno. Umesto da je otišla i sa njim popričala nasamo, ona ovo radi javno– rekla je Ana.

– Ti sada plačeš, ja sam plakala zbog tebe tri meseca. Plači, nije mi te žao ni sekund. Ti ćeš preda mnom da sediš i da plačeš. Umri, ja sam umirala zbog tebe, bre. Spusti pogled, ne gledaj me tako. Nemaš ni srca ni duše, ne umeš da voliš. Ti si zlo, samo na sebe misliš. Sram te bilo, a i ti Zvezdne ovakvu ženu zaslužuješ, a ne mene. Još skidaš naočare i gledaš me pokvareno – vikala je Ana kroz suze.

– Sve šta ja radim ne vredi, vas boli istina– govorila je Anđela.

– Ovo ne treba da radiš ovde, nego sami da popričamo – dodao je Zvezdan.

– Ti si našao kod Aleksandre da pođeš u izolaciju posle poljupca u krevetu sa mnom. Baš nešto si našao sa Majom da se grliš preda mnom. Ja nemam pravo da kažem kako se osećam, a ti imaš pravo da držiš Aleksandru za ruku dok si sa mnom u vezi. Pukla sam, neću više da budem u vezi, kraj! Nisam psihički dobro, moje zdravlje mi je na prvom mestu. Ne zanimaš me više. Ne zato što mi nije stalo do tebe, nego zato što mislim da želiš da uživaš u životu, a ja ne mogu da gledam kako flertuješ sa drugim curama. Ja nikada takvo ponašanje nisam dozvoljavala svom momku. Kao što mene ne vidiš da flertujem sa drugim muškarcima, ne dozvoljavam svom momku da to radi. Za sebe ću isključivo da mislim od sad – rekla je Anđela kroz suze.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga OfficialAna napala Anđelu

– Kako tebe nije sramota tako da pričaš?– urlala je Ana u suzama.

– Tebe je on varao, a ti se se vraćala. Zaboravi ti na jednu Anđelu, pređi mu preko svega i budu opet sa njim – vikala je Ana.

– Mala smiri se, nije tebi baš kako treba, a ti Zvezdane, sam pao, sam se ubio – rekla je Ana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare