Marija Šerifović progovorila o odlasku iz „Zvezda Granda“: Popović bi umro kada bih ga napustila

Saša životom brani moju fotelju u tom takmičenju. Uvek pregovaramo i na kraju se dogovorimo da ostanem, kaže pevačica kroz smeh.

Marija Šerifović priznala je da ne želi da ode od Saše Popović jer bi on, kako ona kaže, i život dao samo da ona ostane u „Zvezdama Granda“.

Naime, pevačica kaže da je nekoliko puta pokušavala da izađe iz žirija, ali da ju je Popović svaki put nagovorio da ne ode od njega iako je njoj svega preko glave.

– Saša Popović mi ne da odem, on svojim životom brani moju fotelju u „Zvezdama Granda“, ne bi podneo da ga napustim. Svake godine u junu i julu pregovaramo o mom ostanku i uvek se dogovorimo. Možda će i ove godine to biti slučaj. Ja uvek odem sa svojom idejom i svojim planom, ali on me uvek odgovori od toga i sve ispadne dobro na kraju – rekla je Marija, pa otkrila kako se provela u Los Anđelesu, gde je bila na koncertu svetskih zvezda:

 U dubokoj sam depresiji otkako sam se vratila s koncerata Bruna Marsa i Adel. Ne bih komentarisala da sam karte platila 10.000 evra. Smatra da je to ulaganje u moj posao i moje znanje. Uvek ću, ako imam mogućnosti i sreće, da nađem najbolju moguću kartu, priuštiti je sebi, radije nego da odem u Dubai i pravim neke nebitne slike.

Nakon toga Marija je otkrila kako razmišlja posle 20 godina karijere pošto će uskoro obeležiti dve decenije na estradi, te naglasila da se ne stidi početaka, kao i kada je krezava nastupala.

– Smatram da svačiji životni moto treba da bude – jesti lepu hranu, piti lepo vino, živeti na moru i bez sekiracije. Ne stidim se svojih snimaka, stvarno su tragični. Onaj snimak gde nemam ona dva zuba. Rođena sam sa četiri zuba manje po rođenju, gore nemam dvojke, dole nemam jedinice. I danas mučim muku s protezama – rekla je Marija, pa istakla da majci Verici Šerifović nikada neće moći dovoljno da zahvali za stihove pesme „Ti mi uvek trebaš“, koje je napisala baš za nju:

– Da, taj tekst je Verica napisala. Vratiti joj stihovima ne umem. Ono što mogu i što se trudim iz dana u dan jeste da budem ćerka kojom će se ponositi. Da iza sebe ostavim mnogo više nego što ona nije uspela, da joj to bude dodatni ponos. I rekla bih sada, kada dostojno slavim 20 godina karijere, delim s vama njeno znanje i sve ono što je pretočila u moje srce i glasnice.

Šerifovićka ne krije da jedva čeka da se ostvari u ulozi roditelja, ali kako i sama kaže, čeka pogodan trenutak za tako veliku stvar.

– Naslednik loze Šerifović, dugo čekani. Kada je sudbina, više sile, bog i kosmos to isplanirao, to će biti. Neću stati s karijerom. Neće biti značajne pauze. O tom-potom. Sigurna sam da ćemo zajedno ćaskati na tu temu.

Moj najveći pehar je što sam postala mezimče ovog naroda

Marija se osvrnula na nagrade, pa otkrila da li ima neka koju nije dobila, a volela bi da je ima na svojoj polici.

– Mislim da nagrade kao nagrade više nisu ni važne, zato što su sve dodele nagrada potpuno besmislene, zato što ih ne bira publika. Biraju se za nekim stolovima, uz nekakve dogovore, tako da meni pehari više ništa ne znače jer sam najznačajniji pehar ponela onog trenutka kada sam postala, recimo, mezimče ovog naroda u ovoj čudnoj Jugoslaviji, mezimče onih dobrih ljudi, tako da je to najznačajniji pehar. Ne pričamo o Evroviziji, ona se podrazumeva i to je zatvoren slučaj, prenosi Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare