IZLETELI SA PALICAMA I PRETUKLI GRUPU MLADIĆA: Nezapamćen napad u Apatinu – njihova ODBRANA JE ZAPANJUJUĆA! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Nesvakidašnji slučaj nasilništva dogodio se sinoć u Apatinu, ispred menjačnice na uglu ulica Dimitrija Tucovića i Svetog Save. Dvojica Apatinaca napala su drvenim palicama mladiće dok su čekali u redu ispred menjačnice, pravdajući se da su mislili da su u pitanju – migranti!

Dvojica mladića su, od udaraca palicama, zadobila su lake telesne povrede, piše Kurir. Protiv njihovih napadača biće podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje. Kako nezvanično saznajemo, napadnuta je grupa mlađih ljudi iz okoline Leskovca (koji se nalaze na radu u susednoj Hrvatskoj) i to dok su čekali red ispred pomenute menjačnice u Apatinu. Osim njih, napadnut je i maloletnik iz Apatina, koji je takođe, stajao u redu. Na njih su, drvenim palicama, nasrnuli Apatinci B.K. i Đ.Z., sa kojima je bio i B.K (mlađi).

POGLEDAJTE VIDEO

Apatinci napali grupu mladića misleći da su migranti

Prvo su napali maloletnog Apatinca, koji im je bio najbliži, a potom i jednog od Leskovčana kog su uspeli da stignu dok je bežao. Njegove kolege su uspele da nađu spas u jednoj kući, u susednoj ulici. Vlasnik ih je sakrio na bezbedno mesto i odmah o svemu obavestio policiju koja je, veoma brzo, otkrila i uhapsila napadače.

Za B.K. i Đ.Z. je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru. Protiv obojice će biti podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje, za čega je predviđena zatvorska kazna.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare