ASTROLOZI kažu da su ova 4 znaka UBEDLJIVO NAJPAMETNIJA: Misle brzinom svetlosti, nemoguće ih je nadmudriti i uvek su KORAK ISPRED ostalih!

Astrologija pravi različite kategorijazacije pa je tako procenila i ko se među horoskopskim znakovima izdvaja kao najpametniji.

U toj grupi su sledeća četiri znaka.

Blizanci

Blizanci sa lakoćom uče nove stvari, pa nije iznenađenje što su među najpametnijim horoskopskim znacima. Ovaj vazdušni znak neprestano crpi informacije iz raznih izvora i uvek ima spreman odgovor odnosno odgovarajuću kontrareakciju.

Strelac

Pripadnici ovog znaka su uvek spremni za nove avanture i iskustva.

Strelčevi se zovu filozofi Zodijaka, i kao vatreni znak imaju ogromnu žeđ za znanjem i otkrivanjem novih stvari. Žele da svoju inteligenciju iskoriste u dobre svrhe.

Škorpija

Ovaj znak je izuzetno mudar i ima poseban ugao gledanja na život, izdvaja se jedinstvenim načinom razmišljanja, smatra Rajan Markard, astrolog i osnivač Ryan’s Astrology i dodaje da je ovaj vodeni znak obično tri koraka ispred drugih.

Vodolija

Sa svojim originalnim načinom razmišljanja, Vodolija čak važi za najčudnijeg znaka znak Zodijaka. Zbog neobičnih sklonosti možda nećete odmah primetiti njihovu pamet, ali obično je barem jedan korak ispred većine. Ovaj vazdušni znak veoma brzo razmišlja i začas može da nadmudri druge, piše Best Life.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare