PRIZNALA DA VOLI ŽESTOKE MOMKE! Jami progovorila o odnosu sa ljudima sa ONE STRANE ZAKONA: „Vrate te na fabrička podešavanja“ 

Pevačica Jasna Milenković Jami otkrila je da se kroz život družila sa žestokim momcima, ali i da i dan danas ponosno hoda svojom ulicom.

– Sa mangupima se jesam družila. To su momci koji izlaze na fer tuče, jaki čestiti su pre svega, ja sam sa njima odrasla. Ne mogu da kažem da sam se družila ili zabavljala sa kriminalcima i družila, ali sad šta je pojam kriminalac… Ali da bi ti bila sa njima, moraš da budeš u njihovoj priči. Na osnovu čega biramo prijatelje, moraš da imaš neku dodirnu tačku. Ja sam uvek bila otvorena, transparentna, iskrena, nikada se nisam okretala na ulici – rekla je Jami, piše Blic.

Kako je naglasila, tu gde je rođena, tu je i odrasla, te da nikada nije imala potrebe da beži od „grehova iz mladosti“.

– Tu gde sam rođena, tu sam odrasla, tu sam i dan danas. Znaš kako imaš ono da u mestu gde si rođen nešto zabrljaš pa želiš da pobedgneš odatle, ali gresi mladosti te stignu. Vrate te na fabričko podešavanje. Ja ponosno hodam ulicama tu gde sam odrasla – kaže Jami za Kurir.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare