VOZITE PAŽLJIVO! Moguća poledica i magla na pojedinim deonicama 

Glavni putni pravci u Srbiji su prohodni i bez snega, dok su na državnim putevima drugog prioriteta održavanja kolovozi vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Kolubare i Kosova.

Na ostalim putnim pravcima  ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara i Vranja, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“. 

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima. 

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka. 

Prilazi graničnim prelazima i zimskim turističkim centrima su prohodni, dodaje se u saopštenju. JP „Putevi Srbije“ savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare