DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 18. FEBRUAR! Ovnovi krše pravila u ljubavi, Lavovi teže liderskoj poziciji na poslu, a evo ko ima stomačne probleme 

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a Mesec se nalazi u Vodoliji. Ova planetarna pozicija će odgovarati Vodolijama, Vagama i Blizancima.

OVAN

LJUBAV: Bez posebnog truda ćete ostvariti brojne prilike za ljubav. Ako ste već u vezi, bićete u iskušenju da prekršite pravila. POSAO: Možete dobiti šansu za promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno. 

BIK

LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog u društvu ili ćete početi da razmišljate o nekome ko vam je prijatelj. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promena u POSLU. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete napeti i nećete biti spremni za vezu. POSAO: Vrlo je bitno da pokažete poštovanje prema svakoj vrsti autoriteta, što vam neće biti lako. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko se bavi lepotom i umetnošću. POSAO: Imaćete problema sa autoritetima ako radite za druge. ZDRAVLJE: Promenljivo. 

LAV

LJUBAV: Valjalo bi da se pozabavite problemima i da gradite bliskost, a umesto toga bićete opsednuti drugim stvarima. POSAO: Težite zauzimanju liderske pozicije. ZDRAVLJE: Aritmija. 

DEVICA

LJUBAV: Bićete zadovoljni kako se odvijaju stvari u vašem ljubavnom životu, jer će vas pratiti sreća. POSAO: Bićete inspirisani na svaki grupni rad i saradnju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Moguće su promene ili problemi na relaciji porodica – partner. Možda okolina neće odobravati vaš izbor partnera. POSAO: Nestabilnost u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti vrlo nestabilan. Moguće je i razdvajanje od partnera. POSAO: Brinuće vas poslovna situacija zbog smanjenog obima posla. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

STRELAC

LJUBAV: Bez bitnih dešavanja u ljubavnom životu, moguće je da uopšte nećete imati prilike za ljubav. POSAO: I dalje moguć blagi napredak u poslu i karijeri uopšte. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Bićete uspešni u verbalnom izražavanju emocija i generalno zavodljivi u komunikaciji. POSAO: Trošićete bez plana, ali pazite i da ne izgubite novac ili vredne stvari. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete više koncentrisani na neke druge sfere života. POSAO: Naići ćete na neke prepreke ili imati problem koji će vas osujetiti u vašim ambicijama i akcijama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Ovo je period u kome vam je lako da se zaljubite i skoro svi vam deluju neodoljivo. POSAO: Problem u međuljudskim odnosima zbog neodgovornosti kolega. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare