NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 25. februara, a jedan znak treba da igra igre na sreću 

Bližimo se mladom Mesecu u Ribama (20. februar), a istog datuma i Venera ulazi u Ovna, tako da je planetarna situacija znatno povoljnija, a to će itekako uticati i na finansijsko stanje svih horoskopskih znakova.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a uskoro ulazimo i u novu eru Riba, što ukazuje da je pred nama period velikih promena.

Ulazimo u sezonu Riba, pa će određeni znakovi itekako profitirati od ovog perioda. Ukoliko se pitate kop će imati novac do 25. februara, to su znakovi među kojima su Ribe, Ovnovi, Vodolije i Rakovi.

RIBE

Osim Jupiter i Venera 20. februara ulazi u vaše drugo polje novca, tako da pare stižu. Osim para, neko će vas obradovati vrednim poklonom. Mars u Blizancima ukazuje da ćete imati troškove zbog stana.

OVAN

Vi ste jedan od znakova koji je u najboljoj poziciji jer je sreća na vašoj strani. Osim Jupiter i Venera ulazi u vaše znak, tako da donosi finansijsku stabilnost. Novac će se zbog toga lepiti za vas, tako da očekujte poboljšanje. Obavezno igrajte igre na sreću. 

VODOLIJA

Naglašeno polje Riba ukazuje da ne morate da brinete o novcu u narednim danima. Imaćete priliku da zaradite novac na osnovu više projekata koje ćete raditi. Ovo je odlična prilika za zaradu na osnovu honorarnog posla. 

RAK

Sunce u Ribama donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Ovo je odličan period za zaradu posredstvom inostranstva ili možda neke inostrane firme. Uvidećete da je finansijska situacija mnogo bolja nego prethodnih nedelja.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare