EVO U KAKVOM SU ODNOSU ALEKSANDRA I PECA Starleta nakon PRELJUBE prati svaki njegov korak, skratila mu lanac ali i dalje ne PRAŠTA

Da je posle svađe sve slađe, a posle javne prevare najslađe, dokazuje Aleksandra Subotić, koja se ne odvaja od nevernog supruga Petra Pece Raspopovića.

Iako se javnost i dalje dobro seća snimaka na kojima Peca u javnosti strasno ljubi njenu najbolju drugaricu Maju Marinković, Aleksandra je odlučila da pređe preko svega, ali i da njegovu slobodu svede na minimum.

Petar Raspopović, Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

Kako prenose domaći mediji, Aleksandra i Peca se nakon javne preljube ne odvajaju, a iako je starleta prešla preko tog čina, ona i dalje nije upotpunosti sigurna, te joj se raspoloženje menja čim se Peca dohvati telefona.

– Aleksandra i Peca smestili su se na svoja mesta među poslednjima, ali su se sve vreme šalili i smejali. Govorili su da jedva čekaju da slete u Beograd i da su jako umorni, ali se ona razbudila čim je Peca uzeo telefon da bi odgovorio na poruke. Ne samo da je promenila raspoloženje i osmeh zamenila ozbiljnom grimasom nego mu se potpuno približila i stavila glavu na njegovo rame da bi mogla da isprati svaku poruku koja mu je stigla – navodi izvor i otkriva da se atmosfera među emotivnim partnerima znatno promenila nakon što je Subotićeva prekontrolisala telefon nevenčanog supruga.

– Šta god da je videla na Pecinom telefonu, njena gestikulacija jasno je govorila da joj se to nikako nije dopalo. Namrštila se i tiho ga pitala nešto, a on je napravio zbunjeni izraz lica. Srećom, tada je pilot objavio da će avion uskoro poleteti i da putnici moraju da isključe svoje telefone. Ostatak leta proveli su u ćutanju – navodi izvor i dodaje da je Subotićeva prijatno iznenadila sve koji su je prepoznali tokom leta.

– Iako se za tu devojku vezuju svakakve priče, Aleksandra u javnosti odaje drugačiji utisak. Svoju liniju je dovela do savršenstva i sada odlično izgleda. Očigledno se ozbiljno posvetila sebi nakon što ju je muž prevario, i na tome joj svaka čast – završava izvor.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

Sudeći po svemu navedenom, Aleksandra čvrsto veruje u onu staru izreku: „Vuk dlaku menja, ali ćud nikada“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare