TRENER KOJEG GROBARI OBOŽAVAJU BLIZU NOVOG POSLA! Vraća se na mesto uspeha! 

Srpski fudbalski stručnjak, Marko Nikolić, blizu je potpisivanja ugovora sa mađarskim Fehervarom


Kako javlja ruski Čempionat, nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić,  na korak je do dogovora sa klubom koji je predvodio u periodu od 2017. godine do 2019.

Nikolić je sa Fehervarom beležio fenomenalne rezultate, a bio je prvak Mađarske i osvojio Kup te zemje, 2019. Uz sve to igrao je grupnu fazu Lige Evrope, dva puta pobedio PAOK, dok je sa Čelsijem igrao nerešeno, piše Informer.

Čovek u kojeg se „kunu navijači Partizana“ je na jesen 2019. napustio klub, jer je bio nezadovoljan što je ostao na drugom mestu na tabeli sa čak 13 bodova manje od Ferencvaroša. Ubrzo je pronašao novi angažman i to u Lokomotivi iz Moskve, a na klupi je zamenio Jurija Sjomina koji je klupska legenda i sa tom odlukom se mnogi navijači nisu složili. Ipak, počeo je brzo da beleži dobre rezultate i tim je igrao u Ligi šampiona i to u grupi as Bajernom, Atletikom i Salcburgom. Osvojili su ukupno tri boda, što nije bilo dovoljno da se obezbedi proleće u Evropi. Najveći uspeh u toj zemlji mu je osvojen kup Rusije.

U klub je stigao Ralf Ragnik, koji je želeo promociju mladih igrača, a Marko Nikolić je otišao upravo zbog toga, jer su mu rezultati bili prioritet. Kako stoje stvari, srpski trener koji je osvojio duplu krunu sa Partizanom će opet raditi u Mađarskoj.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare