SUKOB PEVAČICA SVE ŽEŠČI! Ana Nikolić ponovo PROVOCIRA Pavlovićevu: „Ne razumem zašto Milica samu sebe…“

Sukob između Milice Pavlović i Ane Nikolić, po svemu sudeći nije završen.

Nakon što je Ana Nikolić pozvala Milicu Pavlović na svoj koncert koji je najavila za 7. oktobar ove godine u „Areni„, mlada pevačica koja je imala spektal u Nišu, prisutnim novinarima je tada, na pitanje da li će prihvatiti Anin poziv, odgovorila odrično.

Tim povodom se se sada oglasila Nikolićeva, koja je odlučila da ponovo isprovocira Pavlovićevu s kojom je imala sukob oko pesme „Provereno“.

Ovo je zabavilo Anu koja je odlučila da ponovo isprovocira Pavlovićevu s kojom je imala sukob oko pesme „Provereno“. Ana se oglasila na svom profilu na Instagramu.

Ana Nikolić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Pošto sam Milicu Pavlović pozvala na njeno insistiranje da mi bude gost na mom koncertu u „Beogradskoj Areni“ 7. okotobra 2023. godine, ne razumem zašto je to odbila i to na ružan način tako što je sebe nazvala lopovom, koji ne bi da bude gost na mom koncertu? Ponuđena k’o počašćena. Želim joj da u budućem životu i radu promeni takvo mišljenje o sebi jer ja ne mislim da je tako loš čovek- napisala je Ana sa sve tagom na profil Pavlovićeve kako bi pevačica mogla da vidi ovu poruku bez da joj neko prenosi.

Podsetimo, Milica je pre nekoliko večeri na svom koncertu u Nišu izjavila da ipak neće biti gost na Aninom koncertu:

– Zaista žena ima sjajne pesme, ima predivnu karijeru i želim joj punu Arenu, ali ja neću biti njen gost. Rekla sam ako me pozove, to je kao da vam je neko došao i pokušao da opljačka kuću, a onda idete da pijete kafu zajedno. Nisam iz te priče – rekla je Milica, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare