PRVO UGLEDAO SKELET, A ONDA I DRUGI S OMČOM OKO VRATA: Čovek otkrio šta je tražio u kući strave na Vračaru! „PRIZOR BIO ODVRATAN“

Dva skeleta u napuštenom objektu na Vračaru našao je jedan muškarac, a kako kaže, kobnog dana je ušao u taj objekat kako bi proverio da li unutra može da se skloni sa ulice sa svojom porodicom, a ono što je zatekao, dugo će mu ostati urezano u sećanju.

Scena kao iz horor filmova odigrala se sinoć u Beogradskoj ulici, praktično u centru Beograda, kada je čovek odlučio da proveri šta se nalazi u napuštenim objektima u toj ulici, sa namerom da u nekima od njih pronađe sklonište za sebe, brata i njegovog sina u ovim hladnim danima. Reč je o objektu koji ima više odvojenih stambenih jedinica.

– Kada sam ušao unutra, zatekao sam prvo ljudske kosti. Od tog prizora mi je pripala muka i odmah sam se ispovraćao. Odmah smo pozvali policiju i ja sam se sklonio u drugu jedinicu, gde sam ugledao ljudsko telo kako visi obešeno – priča u dahu za Novu muškarac koji nije želeo da mu se objavljuje ime i prezime.

Kako dalje prepričava, ubrz je na lice mesta stigla policija i kako je čuo u njihovom neformalnom razgovoru, procenjuje se da su tela u tim objektima preko sedam, osam godina.

– Prizor je bio odvratan, jeziv – dodaje sagovornik.

Komšije kažu da u tom objektu niko ne živi duže vreme.

– Zbog toga se ne može pretpostaviti ni ko su ti nesrećni ljudi čija su tela nađena. Svi smo bili vrlo iznenađeni kada smo sinoć videli toliko policije, a tek kada su nam rekli da su nađena tela dve osobe unutra. Strašno, nije prijatno znati da smo godinama prolazili tuda, a da nam ni na kraj pameti nije bilo da je neko mrtav unutra – kaže mlađi komšija iz susedne zgrade.

Da već duže vreme u ovoj kući niko ne živi postaje jasno već pri prvom pogledu na oronuli, trošni objekat. Gomila smeća, stvari i nameštaja koje više nisu upotrebljive, starih jorgana, kanti i creva, svedoče da u ovom prostoru niko već duže ne živi.

Policijska istraga je i dalje u toku i nakon nje će se zvanično saopštiti da li su dve smrti nastale nasilnim putem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare