POTPUNO GOLE MANEKENKE ŠETALE PISTOM: Revija izazvala SKANDALČINU, ovo nazivaju MODOM, iako je VULGARNO do srži! (VIDEO)

Najskandaloznija revija u okviru Nedelje mode u Njujorku bez ikakve dileme bila je revija brenda Black Tap Project na kojoj su pistom prošetale manekenke bez doslovce ičega na sebi, dok su njihove najintimnije delove od radoznalih pogleda skrivali samo komadići lepljive trake.

Modeli različitih oblika tela i veličina, slaveći tako žensku figuru u svakom izdanju, prilično hrabro su profefilovali pistom noseći na sebi samo trake specijalno napravljene ta telo, ostavivši pritom malo toga mašti na volju.

Svaka manekenka imala je drugačije pozicionirane trake, neke su ih imale više, neke manje, neke su nosile i ukrase u vidu lančića ili rese, neke su bile oblepljenje klasičnom crnom trakom, dok su druge pak na sebi imale tračice u ljubičastoj, zelenoj, zlatnoj boji…

Iza Black Tap Project ideje i brenda stoji dizajner Džoel Alvarez iz Majamija, poreklom Kubanac, koji sebe opisuje kao tvorca pravca tape art. Svoje umeće isprva je nudio lokalnim plesačicama – morao je da napravi takav dizajn koji se neće raspasti i sa sigurnošću će prekriti najintimnije zone tela.

Na taj način je usavršio tehniku i izumeo dovoljno kvalitetan i čvrst materijal koji ne može lako da se odlepi. Vremenom je njegov biznis postajao sve popularniji, a na kraju je stigao i do Nedelje mode!

Alvarez je svoju veštinu definitivno pretvorio u unosan poduhvat – on prodaje karte za svoje revije po ceni od 999 dolara, a u cenu je uključeno VIP iskustvo u bekstejdžu, odnosno posmatranje na licu mesta kako stvara svoje kreacije na modelima.

On prodaje i ove lepljive trake za telo na svojoj veb stranici, a cene se kreću od 9, 99 do 29,99 dolara po dizajnu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare