MONSTRUOZNO! PET PASA UGINULO, JEDAN SE BORI ZA ŽIVOT! Na samo devet kilometara od centra Beograda: Bolesnik viršle filovao otrovom!

Nepoznati počinilac ubio je šest pasa u naselju Reva, u Krnjači, koje je od Trga republike i centra Beograda udaljeno svega devet kilometara.

Kako Udarna vest saznaje tela pasa pronađena su u naselju Reva u Krnjači.

– Na licu mesta smo našli viršle koje je bolesnik nafilovao ili uvaljao u otrov i ko zna kakve supstance. Sve se desilo u neposrednoj blizini dečjeg igrališta, u komšiluku ima mnogo male dece, pa smo svi veoma zabrinuti jer mogu da uzmu otrovane viršle i pojedu ih. Dovoljan je trenutak nepažnje – rekao je Puzović i dodao da su od šest otrovanih pasa, četiri bili lutalice, dva vlasnička.

 Psi su čipovani i vakcinisani, ne znam ko je to uradio, ali sam sigurna da to radi namerno – rekla je meštanka. I napominje da meštani, koji su porodični ljudi sa decom ne smeju da puste svoju decu i vlasničke pse.

Uznemireni meštani odmah su pozvali Zoohigijenu, ali oni za sada nisu izašli na teren. Na teren je izašla policija koja je uzela uzorke i odnela na toksikologiju.



UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare