ĆURČIĆEVA OTKRILA DA JE GODINAMA BILA ŽRTVA NASILJA! Ana: Izvinjavala sam se Zvezdanu što me tukao!

Ana Ćurčić (46) konačno je otkrila pravu istinu o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem (46), s kojim je 15 godina živela u paklu.

Učesnica „Zadruge“ ispričala je da ju je bivši muž tukao, a da se na kraju ona njemu izvinjavala zbog toga! 

 Kad me je prvi put udario, vidao mi je rane. Posle 20. puta to mu je postalo normalno. E kad me je udario 150. put, došla sam u situaciju da se ja njemu izvinjavam zbog toga! – poverila se Ana šokiranoj Zorici Marković.

Trpela batine

Kad me je Zvezdan prvi put udario, vidao mi je rane. Posle je to postalo normalno

Ana Ćurčić

Ćurčićeva je zatim kazala da je ostajala s njim u braku, jer je verovala da će se Slavnić promeniti.

– Na početku veze mi je pokazao ogromnu ljubav i time me kupio. Uveo me je u raj, a zaključao u pakao! Pokušavala sam da ga izvedem na pravi put, ali nisam uspela. Dva puta sam ga ostavila i potražila pomoć, ali sam mu se ipak vratila. Nadala sam se da će se s vremenom promeniti i da će ga moja ljubav i žrtva učiniti boljim čovekom – rekla je Ana i dodala da živi u konstantnom strahu.

15

godina su Ana i Zvezdan zajedno

– Zbog svega što sam prošla s njim mama mi se razbolela i operisala rak štitne žlezde. I moje zdravlje je narušeno. Moram da počnem da mislim na sebe. Plašim ga se! Plašim se njegovih reakcija… Imam nenormalan strah od Zvezdana. Mnoge stvari radim samo da ne bih izazvala bes u njemu. Zato i spuštam loptu s njim, ali on to ne ume da ceni.

Fitnes instruktorka je u razgovoru otkrila da je Zvezdan bio ljubomoran čak i na njenu decu, sina Luku i ćerku Ivu.

 Svađao se i sa mojom decom. Bio je ljubomoran na odnos koji imam s njima. S druge strane, ja njegovu Saru gledam kao svoju!

Moka ne brine za sina

od njegove 14. godine

Ana je rekla da je proslavljeni košarkaš Moka Slavnić bio loš otac:

– Moka je nula od čoveka! Nije znao šta se dešava sa Zvezdanom od njegove 14. godine. Kad je bio u zatvoru u Cirihu, skupljala sam novac da mu pošaljem paket za rođendan. Moka mi je rekao: „Pare neću da dam, ali moralnu podršku hoću!“ I to je otac?! Dešavalo se da sinu pozajmi automobil, a onda meri koliko je benzina potrošio.

I dok je ona pričala o traumama kroz koje je prošla, Zvezdanova bivša ljubavnica Anđela Đuričić (24) rekla je da se i dalje nada pomirenju:

– Volim ga! Sigurna sam da ćemo biti zajedno posle „Zadruge“!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare