Porodična drama u beogradskoj opštini Surčin! Iskasapio oca i maćehu, pa nasrnuo i na policajce 

Raman Š. (26) uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u subotu u porodičnoj kući u Surčinu nožem iskasapio oca i maćehu i teško ih povredio!

Krvava porodična drama dogodila se u jutarnjim satima u kući u Ulici Mome Kapora, nakon svađe osumnjičenog sa ocem Ruždijem Š. (55) i maćehom Irenom Š. (52). Prema nezvaničnim saznanjima, Raman je u jednom trenutku zgrabio kuhinjski nož i maćehu nekoliko puta ubo u vrat. 

– Ruždi je pokušao da obuzda sina, skočio je na njega da mu otme nož. Međutim, kako je Raman fizički jači, lako je odgurnuo oca i ubo ga u grudi – kaže naš izvor iz istrage.

Teško ranjena Irena je u međuvremenu sva krvava izašla na ulicu i klekla na pločnik.

– Za njom je izašao iz kuće Ruždi, koji je u očaju raširio ruke ka supruzi, pokušavajući da je zagrli i da joj pomogne iako je i sam bio teško povređen. Supružnici su zapomagali, čekajući pomoć, a pomahnitali Raman je sve to posmatrao sa terase – kazao je naš izvor.

Ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja je povređene supružnike prevezla u Urgentni centar. Raman je po dolasku patrole nasrnuo na policajce, ali oni su uspeli da ga savladaju, nakon čega je prebačen u kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. 

Prema nezvaničnim saznanjima iz Urgentnog centra, Irena je u kritičnom stanju i lekari se bore za njen život, dok je zdravstveno stanje Ruždija stabilizovano.

Psihički problemi nakon raskida

Komšije ove porodice kažu da je Raman donedavno živeo sa devojkom u Batajnici, ali da se nakon raskida vratio u kuću svojih roditelja. Otad je, navodno, počeo čudno da se ponaša, izgledalo je kao da ima ozbiljnih psihičkih problema.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare