OVA VODITELJKA JE SUPRUGA SINA ZORICE BRUNCLIK Atraktivnu plavušu gledate na malim ekranima, a ovo niste znali o njoj 

Zorica Bunclik godina živi u srećnom braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a poznata pevačica majka je četvoro dece i svako od njih dobila je sa različitim muškarcem.

Zorica je već sa 18 godina rodila prvu ćerku Mariju i to u vanbračnoj zajednici sa javnosti nepoznatim muškarcem. Mediji su pisali da Marija živi u teškim uslovima i da Zorica, navodno, ne brine o njoj, što su kasnije obe demantovale.

Nakon toga udala se za harmonikaša Zorana Tutića i sa njim dobila sina Đorđa Tutića. On neguje specifičan imidž kao njegova majka, oženjen je i ima dvoje dece.

Brunclikova je nakon sina dobila još jednu ćerku Miljanu u braku sa harmonikašem Ljubom Kešeljom. Zorica i Ljuba nisu u dobrim odnosima, a pevačica ga je u medijima optuživala da ga ćerka ne zanima i da je ne viđa, piše Blic.

Još jednu ćerku Zorica je dobila u braku sa aktuelnim mužem, harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Reč je o poznatoj estradnoj šminkerki Zlati Aranđelović, supruzi pevača Miloša Vujanovića. 

Ipak, malo ko zna da je snajka Zorice Brunclik, supruga njenog sina Đorđa poznata voditeljka.

Vanja je voditeljka televizije Hype.

− Vanja je 14 godina udata za Đorđa Tutića, imaju veliku decu i sigurno neće u javnost iznositi pikanterije iz kuće, ali će, ako ništa drugo, biti spona između Zorice i medija, jer će iz prve ruke znati šta se dešava na oba polja – navodi izvor blizak porodici za nedeljnik Svet.

Snaja Zorice Brunclik odavno je skrenula pažnju na sebe zahvaljujući Instagramu, gde je veoma aktivna. Na popularnoj društvenoj mreži često možemo videti i Đorđa. 

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare