ISKEŠIRALA MILION DINARA ZA LUKSUZ U DUBAIJU Nataša Bekvalac odsela u najskupljem kompleksu sa PRIVATNOM PLAŽOM, spa centrima, teretanama 

Pevačica Nataša Bekvalac trenutno odmara u Dubaiju sa mlađom ćerkom Katjom i za odlazak na ovu luksuznu destinaciju je dala navodno više od milion dinara.

– Brojne obaveze i posao kao na traci naveli su Natašu da ostavi sve i časti sebe luksuznim putovanjem. Mesecima nije stala, jedva da je imala dan odmora tokom radnih nedelja, pa ne čudi što je odsela u najskupljem kompleksu koji postoji u ponudi, ne razmišljajući o cifri koju će morati da iskešira. Budući da se odmara sa mlađom ćerkom, odlučila se za hotel koji je na samoj plaži i koji ima niz prednosti za decu – navodi izvor i otkriva zbog čega je Nataša Bekvalaci skeširala više od milion dinara za desetodnevno uživanje.

– Pored mora koje je nadohvat ruke i bazena u kojima mala Katja svakodnevno uživa, kompleks sadrži veliku igraonicu za decu unutar hotela, lanac najluksuznijih restorana, spa-centre, teretane i veliki bar. Osim toga, osoblje je dostupno gostima u svakom trenutku tokom dana i pažljivo brine da nijednom od njih ne zafali ništa, pa ne čudi što noć u ovom hotelu košta više od 1.200 evra, piše Blic. Budući da je Nataša uplatila deset dana letovanja, morala je da iskešira 12.000 evra, ali nijednog trenutka nije žalila – objašnjava izvor, i dodaje da pop zvezdi jedino nedostaje starija ćerka Hana koja je u poslednjem trenutku sprečena da pođe sa njima.

– Nataša je svoje letovanje zamislila kao uživanje sa svojim devojčicama. Želela je da im nadoknadi odsustvo zbog nastupa i višenedeljne turneje, i da sa njima uživa u svakom slobodnom trenutku. Nažalost, starija Hana je bila sprečena da krene sa njima zbog mnogobrojnih školskih obaveza i to je jedino što Nataši nedostaje. Svesna je koliko radi i koliko se zbog posla odvaja od mezimica, pa upravo zbog toga želi da priušti svojim devojčicama kvalitetno vreme i uživanje koje će pamtiti. Sve i da je letovanje sa njima košta tri miliona, ona bi te pare dala i ne bi žalila – kaže izvor, i ističe da će Bekvalčevu samo nekoliko dana nakon povratka sa mora sačekati nastupi i poslovni projekti.

– Čim dođe u Srbiju, očekuje je nastup za Dan zaljubljenih pred njenim sugrađanima u Novom Sadu. Kako oduvek oseća ogromnu odgovornost pred koncerte u rodnom gradu, spremila je spektakl, a zakazala je i niz drugih nastupa, ali i snimajućih dana na projektima koje je pokrenula zajedno sa svojim timom. Kako je krenula, uskoro će iskeširati još milion za novo letovanje da bi uspela da ostane na nogama – završava izvor.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare