(FOTO) NEŠTO SE OPASNO DEŠAVA?! I KANADA HITNO ZATVORILA VAZDUŠNI PROSTOR, DA LI JE U TOKU LOV NA NLO, ILI… Prethodno su i SAD uradile isto!

Izdata je nova naredba, ovog puta jugozapadno od Tobermorija u Ontariju, Kanada. Kao razlog piše – „operacija PVO u toku“.

Podsetimo, Sjedinjene Američke Države hitno su zatvorile vazdušni prostor iznad jezera Mičigen. Ova oblast je proglašena „vazdušnim prostorom nacionalne odbrane“.

Nova naredba za zatvaranje vazdušnog prostora, ovog puta jugozapadno od Tobermorija u Ontariju, stigla je iz Kanade. Kao razlog piše – „operacija PVO u toku“.

Poznato je da su avioni E-6 Mercury i E-3 AWACS krenuli ka jezeru Mičigen.

Iznad jezera je i avion „stratotanker“ Boeing KC-135T

Razlog je još uvek nepoznat.

Podsetimo, neidentifikovani objekat oboren je u subotu iznad severne Kanade, što je treci put u nedelju dana da su americki borbeni avioni srušili objekte u vazdušnom prostoru Severne Amerike, odnosno drugi objekat koji su Sjedinjene Države oborile u samo 24 sata

U petak je americki F-22 oborio neindentifikovani objekat u zracnom prostoru Aljaske, a prošlog su vikenda F-22 uz obalu Južne Karoline srušili kineski balon, za kojeg SAD tvrdi da služi za špijunažu, dok Kina tvrdi da je to civilna letelica koja se koristi u istraživacke svrhe, uglavnom meteorološke. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare