„UZEO JE I POLOMIO MI KASETU“ Saša Joksimović otkriva kakav je Željko bio kod kuće: „Bio sam jako besan i ljut na njega“ 

Dok u njegovom rodnom gradu Valjevu svi imaju reči hvale za jednog od naših najuspešnijih muzičara bart Željka Joksimovića nam je otkrio i kakav je on bio tokom njihovog zajedničkog odrastanja.
Za emisiju „Metar moga sela“ koja se emituje subotom u 16 h samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 115, Saša Joksimović priča o anegdoti koju su imali kada mu je, zato što nije mogao da radi svoju muziku, Željko Joksimović polomio kasetu.

On je stariji od mene devet godina i on je ranije krenuo u muziku, a ja u glumu. Nekako, Valjevo te vuče da gajiš tu neku kulturološku notu i da se baviš nekom vrstom umetnosti – rekao je za emisiju „Metar moga sela“ brat popularnog pevača, glumac Saša Joksimović.

– A Bože Bože, koliko je anegdota bilo kada smo nas dvojica u pitanju… Recimo, ja sam dosta slušao muziku, slušao sam rep muziku i on je u jednom trenutku uzeo i polomio mi tu jednu kasetu. Bio sam jako besan i ljut na njega. On nije mogao da se skoncentriše da radi svoju muziku, živeli smo u kući, on je bio na spratu, ja u prizemlju. To je jedna anegdota iz kuće, a opet bilo je puno anegdota, gde god da odem ja otkrijem nešto novo… – prisetio se jedne od anegdota sa bratom, glumac Saša Joksimović za emisiju „Metar moga sela“ i dodao:

– Te devedesete su bile jako, jako turbulentne i odrastati u nekom manjem gradu u tim devedesetim je bio baš izazov.

O tome da Željko voli da organizuje skupove u Valjevu zna ceo grad, a Saša Joksimović za emisiju „Metar moga sela“ kaže:

– On to voli da organizuje, on gaji tu ljubav iz srednje škole i pravi te neke žurke i manifestacije. Ja opet gajim manifestacije, nisam ga kopirao, stvarno sam to uradio, sa drugarima iz osnovne škole. Ja sam okupio ceo svoj razred iz osnovne škole i sastajemo se u septembru u jednoj kafani tu Valjevu u centru grada. Meni je odrastanje u osnovnoj školi bilo lepše nego u srednjoj školi, zato što sam osam godina bio tamo, a ovamo samo dve. Ja sam osnovac, a on je srednjoškolac, piše Blic.

O tome kakav je Željko pitali smo i njegove sugrađane u Valjevu kada nam je jedan od njih čak i otpevao jednu od Željkovih pesama. Pratite emisiju „Metar moga sela“ u subotu u 16 h samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 115.

Reprizu emisije gledajte u nedelju u 11.25 h, u ponedeljak u 10.15 h i u petak u 10.35 h.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare