FILMSKO HAPŠENJE U PRIBOJU! Pištoljem tukli radnicu i opljačkali menjačnicu, policija uhvatila jednog razbojnika 

Prava drama odigrala se na magistralnom putu u Priboju kada je presretač sustigao putničko vozilo i zaustavio ga, zatim su policajci u civilu prišli automobili i iz njega „izvukli“ mladića koji se sumnjiči da je pod pretnjom oružjem juče opljačkao menjačnicu u centru Priboja i tako izvršio krivično delo razbojništvo.

„Sve je ličilo na scene iz filmova. Marica je čekala preko puta, a policajci u civilu su osumnjičenog sa lisicima na rukama odveli preko ulice i smestili u nju. Zatim su sva tri vozila nastavila u istom pravcu, pretpostavljam u stanicu policije“, kaže za RINU jedan od očevidaca koji se zatekao na licu mesta.

On se sumnjiči da je juče u Priboju, zajedno sa jednim muškarcem za kojim policija intenzivno traga, uz pretnju pištoljem i sa kapuljačom na glavi, od radnice jedne menjačnice oduzeo oko 4.800 evra, 629.000 dinara, 3.640 konvertibilnih maraka i mobilni telefon. Menjačnica koja je opljačkana nalazi se u centru Priboja, a sve su zabeležile sigurnosne kamere što je nadležnima olakšalo potragu za počiniocima, piše Blic.

Razbojnici su upali u objekat. Drškom od pištolja povredili su radnicu, a zatim pobegli sa većom količinom novca. Otrčali su Nemanjinon ulicom, zatim dalje ka reci Lim odakle im se izgubio svaki trag. Policija je krenula odmah u potragu za njima i evo uspeli su da jednog uhapse, dodaju očevici.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. Za drugim počiniocem policija intenzivno traga.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare