RIJALITI TROUGAO POSTAO ČETVOROUGAO! Evo ko će na kraju OSVOJITI Zvezdanovo srce! Ona im je pomrsila konce! 

Aktuelni ljubavni trougao koji čine Zvezdan Slavnić, njegova bivša žena Ana Ćurčić i ljubavnica Anđela Đuričić ne prestaje da intrigira domaću javnost. Od skoro trougao je postao četvorougao sa dolaskom Maje Marinković.

Tim povodom smo kontaktirali poznatog astrologa Ljiljanu Smiljanić, koja nam je otrkila kako će se nadalje odvijati situacija između pomenutih aktera, i ko će izvući deblji kraj.

– Zvezdan je čovek koji je navikao na pritiske okoline i baš kada svi očekuju da plane on odreaguje mirno. On igra taktički poprilično je posesivan, a zvezde u ovom periodu mu pružaju mnoštvo izazova. Navikao je da na žene rasipa šarm zbog kojeg misli da će mu sve vremenom biti oprošteno, u ratu i ljubavi sva su sredstva dozvoljena. Kada pogledamo Anu i Anđelu mora se reći da je Ana popriličan diplomata, borac za emociju i pravdu pre svega i da ju je najviše povredilo upravo nepoštovanje sa Zvezdanove strane jer ona prevaru smatra izdajom i pogađa je direkt kao osobu, a ne kao ženu koja je prevarena. Zvezde su ih stavile na izazov, pa je njihov odnos kao na ivici žileta jer obiluje strastima. Zvezdan zasigurno nije hladnokrvan kada je Ana tu u blizini. Očas posla bi se izmirio sa Anom kada bi znao da neće imati neke posledice u smislu osvete, prebacivanja. Anđela je mudra i taktična, jako slična Zvezdanu i zapravo Zvezdan je time bio očaran. Žena koja ima usta, ali ne progovara, a kad progovori uvek je tu neka lepa reč za njega, što je deo njene taktike. Međutim, Zvezdanu je Anđela razonoda jer ona nema Aninu direktnost, a Zvezdan voli malo provokacije. Anđela ide lagano, oprezno, taktično, međutim, neće imati mnogo strpljenja, posebno što na scenu stupa i Maja – tvrdi Ljiljana Smiljanić, koja je posebnu pažnju pridala Zvezdanovom i Majinom flertu. piše Kurir.

– Maji je Zvezdan izazov. Maja ima sve ono što Zvezdanu u ovom momentu nedostaje. Maja je prošla već svoje periode napetosti, upravo ovo što Zvezdan prolazi i baš kao i njemu treba joj mirna luka. Maja voli iz potaje polako da snima teren, a naredni period, posebno od maja, ide joj na ruku, stoga se neće mnogo ustručavati, a jasno je da i Zvezdanu prija njena pažnja. Ana je deo Zvezdanove duše ma koliko glumio da je hladnokrvan i da ga ne zanima. Ana ima posebno mesto. Međutim, Ana ima aspekte koji pokazuju nov flert, stoga će i Zvezdan imati lekciju što će ga samo razigrati još više i tek nakon celog tog kruga možemo očekivati pomirenje sa Anom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare