LUKA JOVIĆ JE NAJGORI IGRAČ FIORENTINE! Novinar žestoko opleo po Srbinu, POMENUO I VLAHOVIĆA! 

Španski novinar Viktor Gomez analizirao je formu srpskog reprezentativca Luke Jovića

Španski „As“ nije štedeo Luku Jovića dok je igrao za Real Madrid, a mišljenje se nije promenilo ni posle potpisa za Fiorentinu.

Novinar Viktor Gomez ovog lista napisao je jako kritičan tekst o srpskom napadaču pod naslovom „Luka Jović, najgori igrač Fiorentine“. 

Srbin je došao kao veliko pojačanje u tim iz Firence, ipak po mišljenju mnogih nije uspeo to da opravda.

– Srbin se nije adaptirao na Firenci u nastavlja da bude najmanje koristan u timu. U Madidu su se nadali da će povratiti deo ulaganja kroz naredni transfer Jovića, ali njegove igre ne pomažu tome. Došao je sa idejom da bude najbolja verzija sebe u julu, a sedam meseci kasnije apsolutno nije ispunio ničija očekivanja – navodi Viktor Gomez u svom tekstu.

Iako u svim takmičenjima ima osam postignutih golova, on je prema statističkim podacima najgori fudbaler Fiorentine, a već su se pojavile glasine o potencijalnoj prodaji.

– Jović je u Firenci bio pod pritiskom da zameni Vahovića, a nije uspeo ni izbliza da zaigra kao sadašnji napadač Juventusa. Zbog njegove plate od 3.000.000 evra i zbog upitnih nastupa Fiorentina je razmišljala da ga proda zimus. Kada se pogleda napredna statistika i podaci veštačke inteligencije Jović je igrao Fiorentine koji najmanje donosi na terenu – ističe se u tekstu španskog medija, piše Informer.

Jović prema zvaničnim podacima vredi svega 13.000.000 evra, čak 50.000.000 manje od onoga koliko ga je Real Madrid platio.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare