Jedina Bikovićeva devojka koja nije htela da spava sa njim pre braka: Ona je poznata glumica i svi su im PREDVIĐALI BRAK 

Glumac Miloš Biković važi za jednog od većih zavodnika među srpskim glumcima zbog čega njegov ljubavni život uvek intrigira medije, a veza koja je najviše pažnje privukla i o kojoj se i danas priča bila je sa glumicom Brankicom Sebastijanović.
Prva devojka koju je Biković predstavio javnosti bila je njegova koleginica Brankica. Miloš i Brankica su, u vreme dok su i u privatnom životu bili u vezi, glumili bračni par u seriji „Samac u braku“.

Bili su skladan par, njihova ljubav trajala je četiri godine, a dospeli su u centar dešavanja zbog odluke da se „čuvaju za brak“. Brankica je tada izjavila da neće imati seksualni odnos pre braka, piše Blic.

„Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše“, rekla je tada Brankica.

Rakid su uspeli da sakriju od medija puna dva meseca, a Brankica se nakon toga povukla iz javnosti, retko daje intervjue, a o svojim emotivnim partnerima nikada više nije govorila za medije.

S druge strane, Biković svoje partnerke ne krije, a pored devojaka sa domaće javne scene, bio je i sa koleginicama iz Rusije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare