ČUDO! DEČAK IZVUČEN IZ RUŠEVINA POSLE 119 SATI! Spavao u dresu Fenera, a kada je ugledao spasioce prvo je upitao OVO (FOTO)

Dečak po imenu Kamilčan Agdaš (16) izvučen je iz ruševina posle 119 sati.

On je bez težih povreda prebačen u bolnicu na preglede, a mnogi su tokom njegovog spasavanja primetili da je bio u dresu Fenerbahčea.

On je po izvlačenju prvo upitao: „Koji je danas dan?“, ali i naveo da je zaspao u dresu omiljenog kluba jer je to veče gledao utakmicu, preneo je „Hurriyet“.

Tim povodom se oglasio i klub iz Istanbula na društvenim mrežama.

U 119. satu ponovo nam idu suze, još jednom verujemo u čuda! Pred nama je još dosta utakmica, čekamo te Kamilčane„, poručili su iz Fenera.

Broj poginulih u razornim zemljotresima koji su pogodili Tursku i Siriju u ponedeljak dostigao je najmanje 24.178, saopštile su vlasti. U Turskoj je broj poginulih porastao na najmanje 20.665, prema podacima državnog predsedništva za upravljanje katastrofama i vanrednim situacijama SAKOM.

U Siriji, ukupan broj ili mrtvih iznosi 3.513, uključujući 2.166 u oblastima pod kontrolom pobunjenika na severozapadu zemlje, prema podacima civilne odbrane „Belih šlemova“, i 1.347 mrtvih u delovima Sirije pod kontrolom vlade, prema sirijskom državni mediji.

Spasilački timovi i dalje očajnički tragaju za bilo kakvim znacima života ispod ruševina srušenih zgrada u teškim uslovima, ali nekoliko dana nakon ogromnog podrhtavanja, šanse da se pronađu preživeli se smanjuju sa svakim satom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare