„20 MINUTA JE LEŽAO U LOKVI KRVI“ Sin Nade Topčagić 2 puta vraćali iz KLINIČKE SMRT: Srce mu je radilo na prazno, već bio gotov!

Pevačica Nada Topčagiće je otkrila da je umalo izgubila sina. Nada je, naime, otkrila da je njen sin imao tešku nesreću koju je imao na zimovanju.

– Srce mu je radilo na prazno, on je već bio gotov, dovezli su ga u lokvi krvi. Bio jena ivici smrti. Ja počinjem da pozivam Beograd i niko mi nije izašao u susret.Dva puta su ga vraćali iz kliničke smrti – otkrila je pevačica u emisiji „Šou se nastavlja“ .

Podstimo, Miroslav je doživeo jezivu nesreću 2010. godine, na skijanju na Jahorini. Tada je čak morala i služba za spavanje da reaguje, a trebalo im je oko dvadeset minuta, za to vreme Miroslav je sve vreme ležao u snegu.

Miroslavu je to mogla biti i poslednja sezona zimovanja, jer je toliko krvi izgubio, da su trenuci falili da ostane bez desne noge. A da situacija bude gora, Nadinog sina su kasnije doktori dva puta vraćali iz kliničke smrti.

– Dok Zlatko i ja nismo došli do njega nismo verovali da je uopšte živ. Hteli smo da ga prebacimo za Beograd, a pošto nije bio sposoban da se vozi kolima ili sanitetom, pokušali smo da nađemo helikopter. U tome su nam najviše pomogle Marija Šerifović i njena majka Verica, kojima sam zahvalna dok sam živa – ispričala je svojevremeno pevačica, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare