UKRADENA BEBA ANE ĆURČIĆ PRONAĐENA? Ćerka Aleksandra živi u Švajcarskoj, stiže u Zadrugu da upozna majku? 

Ana Ćurčić slomila je srce gledalaca kada je ispričala potresnu ispovest o navodno ukradenoj bebi.

Prevarena nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić u Zadruzi je otvorila dušu i priznala da na srcu od svoje 19. godine nosi teško vreme i večitu tugu za ćerkom koja je zvanično preminula osam dana po rođenju. 

U tu verziju priče je sumnjala od prvog dana kada joj je saopšteno da njene Aleksandre više nema pošto nikakve papire, ni da je rođena, nid a je umrla nije dobila. 

Ani je po napuštanju porodilišta uručena otpusna lista u kojoj piše da je pobacila zbog čega sve vreme sumnja da joj je dete ukradeno. Kad je Ana ispričala ovu priču počeli su da se javljaju ljudi koji misle da znaju nešto, ali jedna priča posebno je zanimljiva. 

 U Švajcarskoj sam ceo život, kao i moji roditelji. Komšije, muž Švajcarac, žena naša iz Juge imaju ćerko od 28 godina. Još sam sa svojim roditeljima priučao da su, iako deluju jako fini, meni sumnjivi. Ta žena, koliko se sećaju moji, nikad nije bila trudna i samo jedan dan vide je da četa bebu, postali su roditelji. A sada kad sretnemo tu njihovu ćerku, preslikana Ana! Vi ne možete da verujete koliko liče, kao jaje jajetu. Naravno, pošto ovde svi prate Zadrugu, mi smo iz šale pričali da su možda neki rod, ali kad smo čuli Aninu ispovest, vidim da je možda vrag odneo šalu. Čak i ta devojka kaže da hoće da dođe u Srbiju da upozna Anu, jer je i njoj sve čudno, ali njeni roditelji ćute – ispričao je izvor za Svet. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare